Home Mozaik Talijanka otišla na godišnji odmor u Senegal i udala se bez svog...

Talijanka otišla na godišnji odmor u Senegal i udala se bez svog znanja: “Mislila sam da je narodna fešta”

75
0

Talijanka je otišla na godišnji odmor u Senegal i po povratku u Italiju shvatila da se udala bez njezina znanja: nevjerojatnu priču u kojoj je 65-godišnjakinja glavna junakinja ispričala je za La Provincia Pavia.

Prema onome što je ispričano, žena je bila u vezi s 42-godišnjim mještaninom s kojim se dogovorila za brak, uvjerena da vjenčanje nema pravnu valjanost.

“Mislio sam da je to pučki običaj, a ne moje vjenčanje”, rekla je Talijanka koji je nakon obreda u džamiji prisustvovala u zabavi s domaćom hranom, glazbom i plesom, uvjerena da se radi samo o običnom narodnom slavlju.

Po povratku u Italiju, međutim, 65-godišnjakinja je otkrila da je brak valjan i uredno upisan u matični registar njezine općine.

Žena je stoga zatražila poništenje vjenčanja tvrdeći da joj njezino psihofizičko stanje nije dopuštalo da shvati što radi.

Zapravo, Talijanka je izjavila da pati od poremećaja osobnosti, stanja koje se pogoršalo njezinim boravkom u Senegalu zbog karantina nakon izbijanja pandemije Covid-19. Suci su se složili sa ženom i nakon tri godine poništili brak.

Previous articleObjavljeno službeno ime novog Osijekova stadiona
Next articleStipe Barać, Riječanin koji je godinama živio u Danskoj, odlučio je vratiti se i pokrenuti biznis

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here