Home Mozaik ‘Tata domaćica’ koji živi s tri bivše žene i ima četvrtu ženu...

‘Tata domaćica’ koji živi s tri bivše žene i ima četvrtu ženu daleko od svog stana: “Želim imati 54 djece”

155
0

Neobičan slučaj Watanabea, koji živi s tri bivše žene i ima četvrtu ženu daleko od svog stana. Ima djevojke i troje djece, “Želim ih puno…

Priča uzdržavanog oca domaćice: “Želim ući u Guinnessovu knjigu rekorda”.

Njegovo ime je Watanabe Ryuta, ima 35 godina, Japanac je i cilj mu je ponovno ispisati povijest kao “tata koji ostaje kod kuće uz uzdržavanje” s najviše djece na svijetu. Ali koja je konkretno Watanabeova uloga? Jednostavno: biti otac troje djece, s nadom da će taj broj pomnožiti na 54. Konkretna brojka je zbog prethodnog zapisa poznatog šoguna Tokugawe Ienarija, koji je imao 53 djece sa 27 konkubina između 1787. i 1837. godine.

Watanabe je, dakle, otac troje djece, od kojih je dvoje dobio s prvom ženom, a novorođenče s trećom ženom. Trenutno je povezan sa svojom četvrtom suprugom, 24-godišnjakinjom, koja ne živi u istom stanu s ostatkom šire obitelji. “Želim oboriti – rekord (ur.) –. Želim imati 54 djece, pa će moje ime ostati zapisano u povijesti. Također tražim novu ženu.” Dobro ste shvatili: i Kyle Walker je posljednjih godina vodio dvostruki život i osnovao dvije obitelji. No, Watanabe sve radi otvoreno. On živi sa svim svojim bivšim ženama.

Otac s najviše djece na svijetu: četiri žene (tri žive s njim), djevojke i namjera da pronađe “petu ženu”

Trenutačno tri žene žive s njim i spavaju u svojim sobama u kući: “Nikad nisam radio u zadnjih 10 godina.” Žene su te koje me “uzdržavaju” svojim primanjima. Ima i djevojke, sve surađuju donoseći “kruh svagdašnji” u kuću, onu istu u kojoj Watanabe uživa kao “domaćica”. Watanabe je također doživio teške trenutke sa svojim ženama. “U poligamiji postoji patnja”, rekao je lokalni umjetnik. Nije daleko poruka Japanca koji se u početku prilično “namučio” sa svojom drugom suprugom uvjeravajući je da prihvati alternativni stil života.

Ostale cimerice su sve odmah prihvatile, druga supruga je trebala malo vremena prije negoli što je definirala ovaj život kao “vrlo udoban”. Društva u tom stanu svakako ne nedostaje, s obzirom na čovjekov ambiciozan cilj da kuća postane malonogometni stadion. Ali kako sve to može učiniti, s obzirom da je poligamija na Istoku protuzakonita? “Zaobilazim zakon tako što oženim jednu od žena, zatim se razvedem i oženim drugom.” Tko zna jesmo li na granici ili kojim slučajem vodimo u ilegalu. Međutim, jedno je sigurno: ne vole svi Watanabea, ali drugi ga smatraju “genijem”. Ili, da se držimo žargona društvenih mreža, zovu ga “novi Maestro”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here