Home Najnovije BBB objavili poseban proglas prije utakmice s Lokomotivom

BBB objavili poseban proglas prije utakmice s Lokomotivom

297
0
Foto: BBB

Za Dinamo u utorak počinje drugi dio sezone. Na Maksimiru od 17 sati ugostit će Lokomotivu i odigrati jednu od dvije zaostale utakmice iz prve polusezone. Podsjetimo, Plavi zaostaju za Hajdukom sedam bodova (uz dva susreta manje) i nemaju pravo na kiks. Uoči susreta su Bad Blue Boysi na svojim kanalima objavili poziv na utakmicu.

“Dijeli nas 48 sati do nastavka sezone u kojoj smo nakon gotovo dva desetljeća “prezimili” iza najvećeg rivala. Kao što je već više puta rečeno, ova sezona je iz više razloga prekretnica za klub i grupu. Malo kada u prošlosti su tribine nosile toliki značaj za klub i igrale toliku ulogu kao danas i sada su svi, ne samo oni koji su uvijek tu i kojima ovakvi pozivi ne trebaju, na ispitu vjernosti i zrelosti.

Sjever je spreman na sve što je pred klubom u sljedećih nekoliko mjeseci, a već od utorka i dalje u nastavku sezone je i pred svima drugima da svoju vjernost i ljubav prema klubu dokazuju na tribinama. Ne samo na Maksimiru već i na tribinama svih stadiona na kojima Dinamo igra. Krenimo od utorka i nastavimo dalje kroz sezonu navijački i složno po ono što nam pripada!” stoji u priopćenju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here