Home Vijesti Tete u vrtiću sklonile dječaka s Downovim sindromom tijekom božićne priredbe jer...

Tete u vrtiću sklonile dječaka s Downovim sindromom tijekom božićne priredbe jer “smeta”

195
0

Prema pisanju portala Bljesak.info, majka dječaka s Downovim sindrom iz Širokog Brijega objavila je na svom Instagram profilu kako je teta u vrtiću njezinog sina maknula s pozornice za vrijeme trajanje božićne priredbe.

Društvenim mrežama i medijima u BiH i Hrvatskoj širi se danas snimka iz vrtića u Širokom Brijegu na kojoj je dječak s Downovim sindrom na klupi i čeka da priredba, na kojoj je, po tvrdnjama majke, trebao sudjelovati. “Dok druga djeca na pozornici pjevaju, Jakov na klupi pleše i čeka da sve završi… Znači da se radilo sa njim, kojim povodom on nije mogao na binu i zašto je skinut sa iste? Kad sam pitala ravnateljicu zašto Jakov nije sudjelovao rekla je: ‘Gospođo ako vam se ne sviđa ima još 10 drugih vrtića idite slobodno!’ Mi idemo naravno, ali nećemo šutit i stavit sve pod tepih to ne zaslužuje nitko, a najmanje dijete od 5 godina”, napisala je dječakova majka na Instagramu te objavila snimku dječaka kako u hodniku pleše uz glazbu.

Pojavio se i video na kojem se vidi kako odgojiteljica u vrtiću odvlači dječaka s pozornice. Na potresnu snimku reagirala je još jedna majka djevojčice sa Downovim sindrom iz Širokog Brijega čiju su objavu u kojoj kritizira odnos prema downićima podijelile na stotine osobe u BiH.

Previous articleRusi iznad Ukrajine oborili ponos vlastite zračne flote, pljušte reakcije: ‘Počela je denacifikacija!‘
Next articleVlatka Pokos pisala Dejanu Lovrenu: ‘Posjeti Jasenovac i pokloni se nevinim žrtvama koje su klali i ubijali tvoji domoljubi! Sramotiš nas…‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here