Home Sport The Athletic istaknuo ključan trenutak u pregovorima Modrića i Reala

The Athletic istaknuo ključan trenutak u pregovorima Modrića i Reala

201
0

Luka Modrić trebao bi uskoro potpisati produženje ugovora s Realom i ostati u klubu još jednu sezonu. Isto vrijedi za Tonija Kroosa, njemačkog veznjaka i njegovog dugogodišnjeg partnera na sredini terena. The Athletic navodi trenutak koji se opisuje kao prijeloman u odluci kluba da zadrži 37-godišnjeg Hrvata.

“Pregovori s Modrićem nisu u tako uznapredovaloj fazi, ali više izvora reklo je The Athleticu da se očekuje da, kao i Toni Kroos, potpiše produženje ugovora kojim bi u klubu ostao i nakon ove sezone”, ističe The Athletic u dijelu teksta koji se odnosi na kapetana hrvatske reprezentacije.

Potom, pozivajući se na izvor iz kluba, otkriva trenutak koji je odluku o produženju ugovora ili o odlasku prevagnuo na stranu kojoj se Modrić nadao. “Izvor iz kluba istaknuo je važan trenutak u procesu: sastanak između Hrvata i predsjednika Madrida Florentina Pereza koji se dogodio pred uzvrat polufinala Kupa kralja protiv Barcelone 5. travnja”.

“Sastanak je održan na zahtjev igrača. Izvori iz Madrida rekli su The Athleticu da je Modrić osobno želio reći Perezu da želi ostati i da je to uvijek bio njegov prioritet. O tome je već govorio i javno”, nastavlja se u tekstu.

“Perez, koji ima izvrstan odnos s Modrićem, cijenio je činjenicu da Modrić želi sastanak i reagirao pozitivno, posebice jer su neki mediji povezali igrača s unosnom ponudom iz Saudijske Arabije. Prema izvorima upoznatima sa situacijom, Modrić ima i bogatu ponudu iz Katara.”

The Athletic navodi da je Perez potom izrazio zahvalnost Modriću i rekao mu da ga klub želi zadržati. “Otad su Modrićeve izvedbe na terenu samo dodatno poboljšale njegovu poziciju”, zaključuje se u tekstu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here