Mozaik

Thompson ipak nastupa u Kostreni?

Thompson ipak nastupa u Kostreni?

Koncert Marka Perkovića Thompsona u Kostreni, koji je prije desetak dana otkazan, ipak će biti održan. Održat će se 28. travnja u 20 sati u Sportskoj dvorani Kostrena.

Kako je ranije javio RTL, direktor Komunalnog društva Kostrena i šef lokalnog ogranka HDZ-a Tomislav Matić uputio je poziv Thompsonovom menadžeru u kojem ga je tražio da koncert ipak održe.

Podsjetimo, Marko Perković Thompson 28. travnja je trebao održati koncert u Sportskoj dvorani Kostrena. U široj okolici Kostrene, uključujući i Rijeku, već su bili postavljeni jumbo plakati, a onda je stigla obavijest da od cijelog eventa neće biti ništa.

Iz Komunalnog društva Kostrena poslali su dokument u kojem su objasnili zbog čega neće biti koncerta Marka Perkovića Thompsona.

“Nakon konzultacija predstavnika davatelja, kao i predstavnika branitelja s načelnikom Općine Kostrena donesen je zaključak da u ovome trenutku zbog političke situacije na lokalnoj razini nije prikladno gostovanje predloženog izvođača jer bi se isto moglo protumačiti kao angažman povodom 25. obljetnice osnutka Općine Kostrena u aranžmanu Općine Kostrena ili KD Kostrena.

Od strane načelnika Općine Kostrena g. Dražena Vranića usmeno je predloženo da se koncert M.P. Thompsona odgodi do daljnjega, a pošto se radi o najvišem predstavniku izvršne vlasti našeg jedinog vlasnika donesena je odluka iz naslova”, stoji među ostalim u dokumentu Komunalnog društva Kostrena koji potpisuje predsjednik Tomislav Matić.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mozaik

More in Mozaik

Nizom radionica nastavljaju se Dani darovitih učenika

spMarch 21, 2019

FOTO: ‘I zvijezde štucaju’ – predstava o gradu koji je oduvijek prihvaćao razlike

spMarch 20, 2019

(VIDEO)”Rijeka sreće” na Molo longu: Lampionima do glazbala za djecu sa sindromom Down

spMarch 20, 2019

Rijeka sreće – lampionima do glazbala

spMarch 18, 2019

Znanstveni skup 300 godina proglašenja Rijeke slobodnom lukom

spMarch 18, 2019

Trgovačka i tekstilna škola u Rijeci najbolja u kategoriji Videorad!

spMarch 15, 2019

Pituri nemaju sjećanja: Punokrvna komedija nobelovca Darija Foa (FOTO)

spMarch 15, 2019

Riječki NORD na istočno-europskoj turneji

spMarch 15, 2019

Matko Jelavić Obersnela optužio da ga je raspizdio, ovaj mu nije ostao dužan!

spMarch 14, 2019

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.