Home Mozaik Thompson ipak nastupa u Kostreni?

Thompson ipak nastupa u Kostreni?

674
0

Koncert Marka Perkovića Thompsona u Kostreni, koji je prije desetak dana otkazan, ipak će biti održan. Održat će se 28. travnja u 20 sati u Sportskoj dvorani Kostrena.

Kako je ranije javio RTL, direktor Komunalnog društva Kostrena i šef lokalnog ogranka HDZ-a Tomislav Matić uputio je poziv Thompsonovom menadžeru u kojem ga je tražio da koncert ipak održe.

Podsjetimo, Marko Perković Thompson 28. travnja je trebao održati koncert u Sportskoj dvorani Kostrena. U široj okolici Kostrene, uključujući i Rijeku, već su bili postavljeni jumbo plakati, a onda je stigla obavijest da od cijelog eventa neće biti ništa.

Iz Komunalnog društva Kostrena poslali su dokument u kojem su objasnili zbog čega neće biti koncerta Marka Perkovića Thompsona.

“Nakon konzultacija predstavnika davatelja, kao i predstavnika branitelja s načelnikom Općine Kostrena donesen je zaključak da u ovome trenutku zbog političke situacije na lokalnoj razini nije prikladno gostovanje predloženog izvođača jer bi se isto moglo protumačiti kao angažman povodom 25. obljetnice osnutka Općine Kostrena u aranžmanu Općine Kostrena ili KD Kostrena.

Od strane načelnika Općine Kostrena g. Dražena Vranića usmeno je predloženo da se koncert M.P. Thompsona odgodi do daljnjega, a pošto se radi o najvišem predstavniku izvršne vlasti našeg jedinog vlasnika donesena je odluka iz naslova”, stoji među ostalim u dokumentu Komunalnog društva Kostrena koji potpisuje predsjednik Tomislav Matić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here