Home Mozaik TikToker se zaručio s krpnenom lutkom i najavio: “Trudna je, čekamo treće...

TikToker se zaručio s krpnenom lutkom i najavio: “Trudna je, čekamo treće dijete”

104
0

Kolumbijski TikToker dokumentira svoju “vezu” koju korisnici na društvenoj mreži smatraju “apsurdnom

Prije nekoliko mjeseci na društvenim je mrežama objavio da je nakon nekoliko godina samačkog života pronašao ljubav svog života. Prije nekoliko dana objavio je – s velikim veseljem – da je njegova djevojka Natalia “trudna” i čeka treću prinovu. Fanovi su doživjeli šok kada su shvatili da Natalia nije žena od krvi i mesa, već lutka ljudske veličine koju muškarac oblači i šminka kako hoće.

Kolumbijski TikToker dokumentira svoju “vezu” na društvenoj platformi koju korisnici smatraju “apsurdnom, van svake logike” i svaki dan otkriva nove detalje o svojim projektima s Natalijom. Posljednja je ona koja je najviše uplašila pratitelje: Natalia bi, prema onome što je muškarac razdragano objavio, doista treći put trudna. “Sammyjev tata” i “Sammyjeva mama” mogu se pročitati na odgovarajućim majicama dok “najavljuju” dolazak svog trećeg djeteta.

Video je dosad skupio gotovo 300.000 pregleda. Među komentarima ističu se oni koji bi ismijavali muškarca: “Prirodni porođaj ili carski rez?”, “Čestitam brate, da sam ja tako sretan”, “konačno novi član obitelji”, neki su od komentare korisnika.

Previous articleRiječki mjesni izbori: HDZ s najviše samostalnih lista, HSU koalira i sa SDP-om i HDZ-om, Lista za Rijeku izlazi u 14 mjesnih odbora
Next articleModriću je Marca posvetila naslovnicu. Pogledajte kako izgleda!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here