Home Najnovije Tiktokerica koja je osvojila javnost svojim prirodnim bazenom i kupanjem s punoglavcima

Tiktokerica koja je osvojila javnost svojim prirodnim bazenom i kupanjem s punoglavcima

125
0
1485865 untitled ls
1485865 untitled ls

Sofi Kovik, popularna tiktokerka i ponosna vlasnica male moderne kuće u Australiji, postala je centar pažnje na društvenim mrežama zbog svog neobičnog životnog stila. Nedavno je Sofi podelila snimak na TikToku koji je izazvao burne reakcije javnosti – prikazala je svoj prirodni bazen, mesto koje je sama stvorila na svom imanju.

Sa više od 302.000 pratilaca na TikToku, Sofi je osvojila srca mnogih svojim jedinstvenim životnim “kutkom”. Na prostranoj farmi, Sofi je uredila prostor odakle može direktno iz kuhinje uživati u pogledu na svoj prirodni bazen. Međutim, ovaj nekonvencionalni pristup životu nije prošao bez kontroverzi.

@sophiekovic

♬ original sound – tay

“Izgleda prelijepo, ali ja ni za živu glavu ne bih smjela da se kupam na tom mjestu. garant bih zaradila neku infekciju.” “Ma ovdje garant ima i zmija! Nikada ne bih plivao u prirodnom bazenu.” samo su neki od komentara

Dok su je neki podržavali zbog njenog života u skladu s prirodom, drugi su izražavali zabrinutost zbog higijenskih problema. Ipak, Sofi se našalila na račun tih briga, izjavivši: “Kome treba pediker kada imate prirodni bazen.”

Reakcije njenih pratilaca bile su raznolike. Dok su neki oduševljeno komentarisali lepotu mesta, drugi su izrazili rezervacije, ističući moguće opasnosti od infekcija ili neugodnih susreta sa divljim životinjama.

Za razliku od konvencionalnih bazena, Sofin prirodni bazen dom je raznovrsnim biljkama, punoglavcima i minijaturnim morskim životinjama. Ona to vidi kao uspešan ekosistem koji doprinosi njenom životnom stilu i blagostanju, zajedno sa njenim psom.

Iako kontroverzan, Sofin prirodni bazen postao je simbol njenog jedinstvenog pristupa životu i inspiracija mnogima da razmisle o alternativnim načinima života u skladu s prirodom.

Društvene mreže su ponovo pokazale svoju snagu kao platformu za promoviranje nekonvencionalnih ideja i stilova života, a Sofi Kovik je još jedan primjer kako pojedinac može privući pažnju i inspirisati promjene putem interneta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here