Home Mozaik Tiktokerica tvrdi: Ovo pitanje potpuno će promijeniti smjer svakog razgovora za posao

Tiktokerica tvrdi: Ovo pitanje potpuno će promijeniti smjer svakog razgovora za posao

404
0

Razgovor za posao može biti vrlo neugodno iskustvo, a rijetki su oni koji toliko pršte samopouzdanjem da ne osjete ni trunku nervoze u trenucima kad ih netko procjenjuje. No, jedna tiktokerica vjeruje da je “razbila šifru” i otkrila koje pitanje treba postaviti kako bi uspješno prošla na razgovoru.

Tiktokericu @techsalesgal proglasili su se “genijalkom” jer je osmislila pitanje koje ju je dovelo do “najboljeg razgovora za posao u životu” te ga sada planira koristiti “za sve intervjue dokle god je živa.”

Naime, iako djeluje primamljivo da pokušate impresionirati potencijalnog šefa nabrajanjem duge liste svojih uspjeha, tiktokerica inzistira kako je puno bolje “odmah prijeći na stvar.”

Budući da je promijenila puno poslova, shvatila je da nabrajanje poslova može rezultirati razgovorima koje ne želi imati, a kako bi ih izbjegla, osmislila je novi pristup u kojem pita ispitivača točno ono što želi čuti.

“Rado ću podijeliti bilo što o sebi tijekom ovog intervjua, ali ipak želim znati što vas najviše zanima o meni?”, pitanje je koje je uputila potencijalnom šefu i tvrdi da je riječ o dobitnoj kombinaciji.

@techsalesgal I am a genius, that is all #interview #interviews #interviewtips #sales #salestok #salestips #salesinterview #tech #womeninsales #womenintech #saas #layoff #layoffs #work #worklife #corporate #corporateamerica ♬ original sound – The Tech Sales Gal

Naime, u svojim je intervjuima primijetila da poslodavci traže različite stvari u različitim tvrtkama, tako da postavljanje ovog pitanja osigurava da čuju što im je najvažnije.

“Na taj način nikad ne govorim o ružnim trenucima svoje karijere, nikad me nisu ni ispitivali o njima jer smo vodili tako bogat razgovor o onome o čemu je on želio razgovarati”, objasnila je.

TikTokeri su oduševljeni njezinim prijedlogom te su joj pišu kako će definitivno isprobati ovo pitanje u sljedećem razgovoru za posao.

“Sviđa mi se ovo. Radije bih svoje intervjue uokvirila na ovaj način da provodimo vrijeme razgovarajući o tome što je zapravo važno, a ne o lekciji iz povijesti”, napisala je jedna tiktokerica.

“Briljantno! Sljedeći tjedan sam na razgovoru za promaknuće i upotrijebit ću ovaj odgovor”, napisao je tiktoker.

Previous articlePogledajte snimku u kojoj mačka tuče vlasnicu: Nakon ovakvog batinjanja više je nikada nećete poželjeti
Next articleBMW-om vozio 137 km na sat kroz tunel Škurinje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here