Home Vijesti Tinejdžerica iz BiH oteta i silovana u Njemačkoj

Tinejdžerica iz BiH oteta i silovana u Njemačkoj

207
0

Tinejdžerica u dobi od 15 godina, porijeklom iz BiH, oteta je i silovana u Gelsenkirchenu u Njemačkoj, javlja Bild. Silovala su je dvojica maskiranih muškaraca.

Djevojka je u srijedu navečer prijavila otmicu i silovanje policiji u Essenu. Ona je nakon škole, oko podneva, stajala na autobusnoj stanici i čekala prijateljicu, kada joj je prišao bijeli kombi. Iz kombija su izašli maskirani muškarci koji su 15-godišnjakinju uvukli u vozilo i odvezli u nepoznatom smjeru.

Tinejdžerica je u prijavi navela da su ju muškarci odvezli u kuću na nepoznatoj lokaciji te ju tamo silovali.

Drugi vozači primijetili bijeli kombi

Nakon nekog vremena su tinejdžericu odvezli u Essen i izbacili na ulici. Djevojka kaže da su otmičari bili odjeveni u crno i da su na glavi imali maske. Primijetila je da su govorili njemački, ali s arapskim naglaskom. Navela je i da su brzo vozili te da su nekoliko puta skoro izazvali sudar. 

Njezine tvrdnje potvrdio je glasnogovornik policije koji je kazao da su drugi vozači na opisanoj trasi primijetili bijeli kombi koji je vozio izvan svih ograničenja brzine. 

Policija traga za mogućim svjedocima koji su bili na autobusnoj stanici Horst i za osobama koje su vidjele bijeli kombi u Essenu ili u Gelsenkirchenu, piše Bild.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here