Home Najnovije Tip pušta svoju djevojku da spava s drugim muškarcima dok je on...

Tip pušta svoju djevojku da spava s drugim muškarcima dok je on na poslu

162
0
1516292 untitled ls
1516292 untitled ls

Tip koji je pristao da njegova djevojka spava s drugim muškarcima dok je on odsutan na poslu kaže da je “lijep osjećaj” znati da je njegovoj partnerici stalo – i on to ne smatra prevarom.

Matt (36) izlazio je sa svojom djevojkom Zoe (31) tek nekoliko mjeseci kada joj je predložio da spava s drugim muškarcima, a iako bi taj zahtjev uzrokovao napetost u većini veza, Matt je inzistirao da između njih dvoje zapravo postoji više povjerenja nego prije onih praksi.

Također je tvrdio da se ne osjeća izostavljeno kada njegova djevojka upoznaje druge muškarce, budući da je ona uvijek otvorena o svom statusu veze i čak šalje slike i videa Mattu.

Matt (36) hodao je sa svojom djevojkom Zoe (31) tek nekoliko mjeseci kada joj je predložio da spava s drugim muškarcima

“Kad si pristala na to, bio sam zadovoljan. Prije sam bio prevaren, pa sam bio jako sretan što sam našao nekoga tko me neće varati iza leđa. Slala bi mi slike i videe. Na kraju sam bio upleten. To bila je poput moje vlastite amaterske po*nografije.”

Matt je priznao da se ponekad osjeća “ljubomornim” na druge muškarce s kojima Zoe spava, ali zapravo vjeruje da je ljubomora “lijep osjećaj” jer zna da će se ona vratiti kući.

Zoe spava s drugim dečkima kad njezin ide na posao.

“Ne bih rekao da nikad nisam bio ljubomoran. To je prilično lijep osjećaj, iako je to ljubomora. Jer na kraju dana, znaš da se vraća kući”, kaže.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here