Home Mozaik Tko će biti Miss Primorsko-goranske županije?

Tko će biti Miss Primorsko-goranske županije?

95
0

Potraga za najljepšim Hrvaticama, koje će se, naime, ove godine u studenome natjecati na izboru za Miss Hrvatske 2023., već je krenula.

U Marini Mitan 18.lipnja bit će izabrana Miss Primorsko-goranske županije za Miss Hrvatske za Miss svijeta 2024.
Jedanaest lijepih djevojaka, koje konkuriraju za titulu Miss PGŽ 2023. pokušat će izboriti pobjedu i svoje mjesto u finalu sljedeće godine. Izbor se održava pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije, Grada Novi Vinodolski, Turističke zajednice Novi Vinodolski, Grada Kraljevice, Turističke zajednica Grada Kraljevice Grada Bakra, Turističke zajednica Grada Bakra te JO-DA Nekretnine. Sve aktivnosti koje će se odvijati do izbora biti će usmjerene na promociju prekrasnog Kvarnera. Uslijediti će brojna fotografiranja djevojaka na turističkim lokacijama. Naime ovogodišnje finalistice već su počele s pripremama za izbor Miss PGŽ te su snimile razglednice u Porsche Inter Autu , hotelu Mediteran. Još ih očekuje snimanje na najboljoj plaži za pse u Hrvatskoj koja se nalazi u lučici Podvorska u Crikvenici – Monty’s Dog Beach and Bar. Natjecateljice i psići iz azila Veterinarske stanice imati će nezaboravne trenutke tijekom zajedničkog fotografiranja. Uslijediti će i posjet tvrtci Alu & Plast Internacional te snimanje s jedinstvenom prirodnom kozmetikom Rosmari pure te mnogim drugim partnerima izbora.
‘‘Pobjednica naše županije predstavlja i promovira PGŽ na finalu izbora Miss Hrvatske. To pravo je prošlogodišnjom pobjedom već osigurala Miss Primorsko-goranske županije 2022 Lana Krnić, koju uskoro očekuje nacionalno finale ”, govori Iva Bruketa vlasnica licence Miss PGŽ.

BIOGRAFIJE DJEVOJAKA:
Andrea Bošnjak (20) , Rijeka, studira turistički menadžment u Opatiji. U slobodno vrijeme trenira atletiku.
Dorotea Šare (22), Rijeka . Završila je Trgovačku i tekstilnu školu u Rijeci te radi u zaštitarskoj tvrtci. U slobodno vrijeme izlazi i voli putovati.
Ivana Sabljić (25), Rijeke, radi u agenciji za nekretnine. U slobodno vrijeme bavi se fitnessom.
Enea Cetina (19), Rijeka, pohađa Gimnaziju Andrije Mohorovičića. 14 godina bavi plesom.
Ema Rendulić (25), Slunj. Radi u jednom caffe baru u Rijeci. U slobodno vrijeme voli odlaske u prirodu i opuštena druženja s prijateljima.
Lorena Čačija (17), Rijeka, pohađa Obrtničku školu Opatija za zanimanje kozmetičar. U slobodno vrijeme se bavi plesom.
Chiara Kalanj (20), Mali Lošinj, studira na Ekonomskom fakultetu u Puli.
Chiara Šargač (18) , Novi Vinodolski. Ide u srednju Medicinsku školu u Rijeci, smjer nutricionist. U slobodno vrijeme bavi se modelingom
Vanessa Vinkler (22), Rijeka po zanimanju je upravni referent. U slobodno vrijeme trenira borilačke vještine.
Ana Alagić (19), Rijeka. Studentica je na Pravnom fakultetu. U slobodno vrijeme bavi se latinoameričkim plesovima i slikanjem, te pisanjem literarnih radova. Cilj joj je postati uspješna i obrazovana, jer znanje je moć koju nam nitko ne može oduzeti.
Antea Mihelčić (21), Rijeke. Studira na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, smjer Rani i predškolski odgoj. U slobodno vrijeme bavi se šminkanjem, crtanjem, vježbanjem u teretani, trčanjem, promoviranjem različitih brendova.

U fotogaleriji pogledajte koje se djevojke natječu za laskavu titulu.

FOTO: Josip Čekada

Previous articlePoznat redni broj nastupa Hrvatske u finalu. Fanovi oduševljeni: ‘Sad mogu pobijediti’
Next articleMislili ste da vas Knoll Doll više ne može iznenaditi? Pogledajte ove fotke!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here