Home Vijesti Tko je bombaš sa Rastočina? (VIDEO)

Tko je bombaš sa Rastočina? (VIDEO)

949
0

U Rijeci je noćas došlo do eksplozije, a potom i požara koji se proširio na nekoliko parkiranih vozila i kontejnera za smeće. Nitko nije ozlijeđen, a prema prvim informacijama nije riječ o tehničkom uzroku eksplozije i požara, priopćila je u utorak riječka policija. 

“Noćas, nešto prije 2 sata u Ulici Rastočine u Rijeci došlo je do eksplozije, a potom i požara koji se proširio na nekoliko parkiranih vozila i kontejnera za smeće. U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba. Prema prvim pokazateljima utvrđenim na mjestu događaja ne radi se o tehničkom uzroku nastanka eksplozije, kao ni požara”, priopćeno je iz Policijske uprave primorsko-goranske.

U tijeku je očevid kojim će biti utvrđen točan uzrok eksplozije i požara te nastalih oštećenja na vozilima i drugim predmetima.

Policija poduzima sve potrebne mjere i radnje za utvrđivanje svih okolnosti i relevantnih činjenica ovog događaja, dodaju iz PU primorsko-goranske.

U noćašnjem požaru u Ulici Rastočine u Rijeci izgorjela dva automobila, dok su još četiri oštećena. Također navode da je u požaru gorjelo pet kontejnera. Vatru su gasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Rijeka.

Zanimljivo je da se isti slučaj na istom mjestu dogodio prije nepuna dva mjeseca. I tada je na cestu bačena eksplozivna naprava zbog koje su nastala oštećenja na više automobila. Provedenim očevidom je utvrđeno da su oštećenja nastala djelovanjem nepoznate eksplozivne naprave, uslijed čega je oštećeno više automobila. 

Previous articleIzgradnji stadiona najveći problem su papiri, pristanak za novi Maksimir sad mora dati i crkva!
Next article47-godišnjak pretukao 41-godišnjaka na Vrbniku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here