Home Vijesti Tko je Marin Račić, vjerojatni novi saborski zastupnik iz 8. izborne jedinice?

Tko je Marin Račić, vjerojatni novi saborski zastupnik iz 8. izborne jedinice?

2066
0

Posljednje ankete pokazuju da bi se na nedjeljnim izborima moglo dogoditi iznenađenje, a u Sabor iz riječko-istarske izborne jedinice ući član Stranke s imenom i prezimenom Marin Račić.

Iako je Račić relativno nepoznat u političkoj javnosti, itekako je poznat u stručnoj. Po zanimanju je arhitekt s preko 20 godina iskustva u praksi. Privatni je poduzetnik i poslovno djeluje u vrlo širokom spektu: od arhitektonskog projektiranja i nadzora, pa do spoja digitalnih tehnologija i arhitekture. Od
realiziranih projekata građanima Rijeke i studentima koji studiraju u Rijeci sigurno su poznate nagrađivane stambene zgrade “Projekt Trsat”, izvedene preko puta kampusa na Trsatu.
Vodeći je stručnjak za BIM (Building Information Modeling) tehnologiju u Hrvatskoj te je o toj temi održao niz predavanja u Hrvatskoj i inozemstvu (Dubai, Innsbruck, Budimpešta,Liverpool, Ljubljana, Beograd itd). Između ostalog, vodio je realizaciju BIM projektiranja najvećeg i najluksuznijeg kampa u Istri – Valamar Istra Premium Camping Resort.

– Birači su prepoznali novu opciju centra koja naglasak stavlja na stručnost i rad, a ne ideološke okvire ili stranačku pripadnost. Iznimno smo sretni s rezultatima anketa koji pokazuju da prelazimo prag u VIII. izbornoj jedinici i pozivamo birače da izađu na izbore u što većem broju i daju povjerenje listi broj 5 da napokon Hrvatsku usmjerimo u pravom smjeru, komentirao je za naš portal Račić zadnje istraživanje koje mu daje prolaz u Sabor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here