Home Sport Tomić: Rapsodija od utakmice! (VIDEO)

Tomić: Rapsodija od utakmice! (VIDEO)

202
0

Rapsodija od utakmice što se tiče završnica. Istra je ušla energičnije u utakmicu, što je bilo i očekivano, istaknuo je trener Rijeke Goran Tomić iza utakmice u kojoj smo vidjeli čak 9 golova.
– Dobili smo gol i ne bi rekao da nas je on trgnuo. Uvjeren sam da bi ovako dobro izgledali u fazi napada. U prvom dijelu poentirali smo sve što smo mogli i bili smo jaki na lopti. U nastavku smo primili dva naivna gola, ali čestitam igračima na velikoj pobjedi. U HNL-u je izrazito teško zabijati golove i stvarno me raduje kvaliteta igre. To nam je putokaz za dalje, kaže Tomić.

– Jako mi je drago zbog svih igrača jer vrijedno rade i čekaju priliku. Pauza i Dinamo? Raspoloženje mi je malo pokvario treći karton Krešića koji nije bio. Idemo se pripremiti, odmoriti i proanalizirati Dinamo. Imat ćemo dvije prijateljske utakmice. Prva pozicija? Zasad je to lijepo, ali treba tu ostati – rekao je Tomić.

Previous articleKaos na nogometnoj utakmici između Srba i Albanaca! Dvoboj morao biti prekinut zbog sukoba navijača, sudac pogođen u glavu!
Next articleVIDEO: Pogledajte zbog čega je Krešić dobio žuti karton!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here