Home Vijesti Torcida na autocesti napala košarkaše Šibenika zamijenivši ih za Funcute?

Torcida na autocesti napala košarkaše Šibenika zamijenivši ih za Funcute?

181
0

Košarkaši Šibenke napadnuti su pri povratku kućama nakon utakmice u Zagrebu i poraza od Furnira, potvrdio je klub na Facebooku. Sačekuša huligana dogodila se nešto prije ponoći pred tunelom Mala Kapela, javili su iz kluba uz napomenu da nema ozlijeđenih.

“Pola sata prije ponoći pred tunelom Mala Kapela nepoznati napadači su bakljama i palicama napali vozila s igračima GKK Šibenka na povratku iz Zagreba. Svi igrači i članovi stručnog stožera su dobro i nisu ozlijeđeni. Na kombijima je utvrđena materijalna šteta, a incident je prijavljen policiji i u tijeku je očevid”, naveli su iz kluba uz dodatak:

“GKK Šibenka je zgrožena napadom na igrače u kojem su samo puka sreća i prisebnost vozača spriječili teže posljedice. GKK Šibenka traži da se napadači pronađu i procesuiraju.”

Prema neslužbenim informacijama koje prenosi jedan šibenski portal, igrače i stručni stožer napali su pripadnici Torcide koji su ih zamijenili za Funcute. Navodno su ih zamijenili za desetak pripadnika navijačke skupine Funcuti koji su pratili nogometaše na gostovanju u Puli protiv Istre te su se također vraćali kombijem u Šibenik. Izvor piše da su istom dionicom autoceste prošli desetak minuta nakon košarkaša.

Previous articleZapovjednici Azova obratili se javnosti: Rusi pokušavaju osvojiti čeličanu, ne znamo jesu li svi civili spašeni (VIDEO)
Next articleJezivo: Pokojni muž Nikoline Pišek objavio ovu fotku 4 sata prije smrti!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here