Home Sport Torcida postavila novi transparent: Riječki Srbi…

Torcida postavila novi transparent: Riječki Srbi…

342
0
7b725de9 5cfc 4d5b 9b98 6fe9aa0147cb
Foto: Dalmatinski portal

Nervozne reakcije među navijačima Hajduka izazvao je postupak Marka Livaje nakon što je nonšalantno i neozbiljno izvedenim penalom onemogućio Hajduku da se vrati protiv Lokomotive u 27. kolu SuperSport HNL-a.

Gosti su zatim na Poljudu povećali prednost na nedostižnih 2:0. Livaja je doduše na kraju zabio golčinu za smanjenje na konačnih 2:1, ali nakon ove utakmice nitko ne priča o tome. Glavna teme su njegova panenka i odlazak u Grčku. Zato što je nakon nje devet kola prije kraja prvenstva Hajduku pretrpio težak poraz u borbi za naslov. Livajina žena objavila je na Instagramu da je njen suprug i kapetan Hajduka nakon tog značajnog neuspjeha s njom otputovao u Grčku na koncert eurovizijske zvijezde. 

Jučer je na mostu na Sirobuji, istočnom predgrađu Splita, izvješena poruka na kojoj je pisalo: “Dok titula putuje prema Učkoj, ti ladiš jaja u Grčkoj” uz dodatak “Livaja ostani”. Noćas je pak na istom mjestu osvanuo transparent s porukom “Riječki Srbi, odjebite od Hajduka, dok vam nije izgorila i Rijeka i Učka!!!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here