Home Vijesti Tragična nesreća kod Paga: Sudar jet skija i gumenog glisera rezultirao smrtnim...

Tragična nesreća kod Paga: Sudar jet skija i gumenog glisera rezultirao smrtnim ishodom

180
0
pexels donaldtong94 50911
pexels donaldtong94 50911

Jučer oko 18 sati na području Kolana na Pagu, oko 500 metara od plaže Sv. Duh, dogodila se tragična nesreća. Sudarili su se gumeni gliser i jet ski, pri čemu su ozlijeđena dvojica Slovenaca s jet skija. Liječnička pomoć im je pružena na obali, nakon čega su kolima Hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Zadar.

Jedna Smrtna Žrtva i Jedna Teško Ozlijeđena Osoba

Vozač jet skija, 46-godišnji Slovenac, preminuo je tijekom noći u bolnici. Drugi Slovenac, 36-godišnjak, zadobio je teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju.

Policija Privela Muškarca

Policija je o događaju izvijestila nadležnu Lučku kapetaniju te nadležno državno odvjetništvo u Zadru. Policijski službenici su proveli očevid na oba plovila te je sinoć u prostorije policije doveden muškarac nad kojim je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela Ugrožavanje posebnih vrsta prometa.

Sigurnosne Mjere i Podizanje Svijesti

Ova tragična nesreća naglašava važnost pridržavanja sigurnosnih propisa i opreza prilikom upravljanja rekreativnim plovilima. Vlasti pozivaju sve korisnike plovila da budu oprezni i pridržavaju se utvrđenih pomorskih sigurnosnih smjernica kako bi se spriječile ovakve nesreće u budućnosti.

Za daljnje informacije i ažuriranja o istrazi, pratite našu web stranicu. Naše misli su s obiteljima pogođenim ovom tragičnom događajem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here