Home Najnovije FOTOGALERIJA: Travnjak ili bazen – propala investicija od 8 milijuna kuna?

FOTOGALERIJA: Travnjak ili bazen – propala investicija od 8 milijuna kuna?

333
15

Obilne kiše koje ovih dana padaju na Kvarneru uzrokovale su potpuno potapanje travnjaka stadiona Kantrida koji je od jučer postao novi riječki otvoreni bazen. Iako stoji činjenica da su Rijeku pogodile rijetko velike količine padalina, ni najstariji Riječani ne pamte ovako tragično stanje travnjaka svega nekoliko mjeseci nakon što je postavljena nova trava i drenaža za što je grad potrošio preko 8 milijuna kuna.

Tvrdilo se tada kako je novi travnjak identičan onome na čuvenoj Bayernovoj Allianz Areni, otporan na visoke ljetne vrućine i na obilne padaline u kratkom razdoblju. Po trenutnom stanju, ispada da su stari istrošeni travnjak i drenaža bili otporniji na padaline od novog. (foto: denis pešut)

Previous articleVIDEO: Rječina ugrožavala kuće na Grobnišćini, potopljen centar grada
Next articlePronađena na Brajdici, nastradala u Brseču?

15 COMMENTS

 1. To je to. Veprova tajna otkrivena. Sad je jasno zasto su bazeni toliko koštali i zašto ih ima puno. A ako sutra zaledi imamo i klizalište. 3 u 1.Još 1 Veprov poklon Rijeci s novcima rječana.

 2. A u p**** onu m… . Nije dobro. Pa šta su oni to radili gotovo cijelo ljeto ? 8 miljuna kuna bacenih u vjetar barem polovica iznosa je…

 3. Mogli bi bit u gradonačelnikovim glupostima po broju stanovnika i u kratkom vremenu. A u čast njemu može se nazvati jedinica – 1 VEPAR.

 4. @ Mona ako zaledi morda budemo prvaci va hokeju(vece su nam sanse)umjesto oni zagrebackih medveda ili kako se vec ono zovu…ha ha

 5. neeee nije bačeno 8 milijunčića……dosta toga je va nekim žepićima finilo…..hehehe
  SRETNI BLAGDANI SVIMA HOHOHOHOHO

 6. + usidrit galeba na centru i za svaki badnjak na njemu organizirati besplatne sardelice za penzionere kao urbanoturističku atrakciju.

 7. @Ri Pa ako potone na putu do Kantride jos bolje imel bi grad vise koristi nego stete barem bi sluzio kao atrakcija za ronioce.

 8. A da ga se dovede u dvoranu na zametu gdje bi se mogao napraviti muzej.
  @f1 a u što će se Vepar maskirat ove godine?

 9. nova drenaža stadiona koja je izvršena ovo proljeće u startu se pokazala promašajem. Nevjerovatno da sve što ova gradska uprava učini pokaže se totalnim promašajem, nebrigom, nekvalitetom, nestručnosti. Misli li čelni čovjek riječkog sporta Karabaić nakon ove sramote podnijeti ostavku? To bi u normalnom demokratskom svijetu bilo odmah odrađeno. Ovdje da se sruše sve tribine stadiona taj lik i njegov šef obersnel smatrali bi da sa takovim nečim nemaju veze.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here