Home Najnovije Tražila ga da vode ljubav dok su mu svekar i punica pljeskali:...

Tražila ga da vode ljubav dok su mu svekar i punica pljeskali: A tek što su napravili s posteljinom!

727
0

Vjenčanje, medeni mjesec, prva bračna noć … sve podsjeća na trenutke iz snova. Međutim, iskustvo mladoženje koji je bio izložen najvećoj nelagodi u trenucima najveće intimnosti svjedoči da stvari često ne idu tako.

Naime, na društvenoj platformi Redit prošle je godine opisao kroz kakvu je nelagodu morao proći ubrzo nakon vjenčanja sa svojom odabranicom.

Kako je opisao, dobro je razumio svekra, ali je primijetio da se obitelj buduće mladenke sve češće šali u odnosu na njihovu prvu bračnu noć, što mu je bilo prilično čudno.

Razgovarali su o tome kamo bi mogli otići na medeni mjesec, kada mu je rekla da im bračni apartman neće odmah trebati. Pitao je zašto, a ona je rekla da želi provesti prvu noć u roditeljskoj kući.

To mu u početku nije smetalo, međutim, budući da je sve više skrivala razlog zašto to želi, otvoreno ju je upitao o čemu se radi. Zatim je saznao za ritual, kao i o tome od čega se ritual sastoji.

– Muž i žena spavaju zajedno u spavaćoj sobi, a ostatak obitelji stoji ispred vrata kako bi im mogli zapljeskati i čestitati im kad izađu. Zatim se jedan dio posteljine odveže, kako bi se mogao ušiti u tapiseriju mlade majke – započeo je.

– Mislim da je vidjela koliko mi je neugodno, jer je odmah rekla da zapravo ne moramo spavati zajedno i da se možemo samo pretvarati. Bio sam prestravljen i rekao sam joj da ni pod kojim uvjetima nema šanse da to učinimo pred cijelom njezinom obitelji – nastavio je.

Kako kaže, i dalje se želi oženiti njome, ali je od njezine majke dobio poruku u kojoj mu je rekla da “ne razumije obiteljske vrijednosti i da je ta tradicija starija od njega”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here