Home Mozaik Trideset trudnica žrtava liječnika manijaka: Toliko ih je drogirao da nakon poroda...

Trideset trudnica žrtava liječnika manijaka: Toliko ih je drogirao da nakon poroda nisu mogle držati novorođenče!

578
0

Anesteziolog Giovanni Quintella Bezera uhićen je u bolnici za žene u São João de Meriti u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak.

Pojavljuje se sve više trudnica kojima je Giovanni bio anesteziolog i koje sumnjaju da su bile seksualno zlostavljane i silovane tijekom poroda, budući da su bile toliko drogirane da nisu mogle držati svoje dijete nakon poroda.

Liječnik monstrum koji je “na carskom rezu silovao trudnicu pod teškim sedativima” pod istragom je za tridesetak sličnih zločina, izvijestila je policija u Brazilu, prenosi Mondo.

Portal do Holanda u Brazilu izvijestio je 14. srpnja da policija vjeruje da je liječnik možda zlostavljao 20 žena u državnoj bolnici Mae de Mesquita, uz sumnjive slučajeve u ženskoj bolnici Sao Joao de Merita u Rio de Janeiru. No, istoga dana pojavila se informacija da se vjerojatno radi o 30 žena.

– Još ima izvještaja. Moramo istražiti. Već je 30 žena identificirano kao moguće žrtve – rekla je Barbara Lomba, glavna izaslanica Policijske postaje za pomoć ženama u São João de Meriti, u Baixada Fluminenseu na jučerašnjoj konferenciji za novinare.

Policija također istražuje je li se Bezera tijekom operacije predozirao potencijalnim žrtvama. U policijskoj postaji saslušani su iskazi dviju mogućih žrtava.

Lomba je također rekla da je telefonski razgovarala sa žrtvom.

– Puno je plakala. Još uvijek je jako potresena. Cijela obitelj je potresena – rekao je delegat.

Anesteziolog Giovanni Quintella Bezerra uhićen je u bolnici za žene u São João de Meriti, u državi Rio de Janeiro, Brazil, u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak, 11. srpnja.

Osoblje bolnice potajno ga je snimilo kako seksualno napastvuje pacijenticu u čijem je carskom rezu bio uključen. Sada se doznaje da se protiv liječnika vodi istraga zbog, između 20 i 30, navodnih silovanja trudnica tijekom poroda.

Previous articleMuž je vara kad god stigne, čak i pred njom: ‘Pisao je drugoj što bi joj radio dok sam ležala pokraj njega’
Next articleDeset godina varanja i to s istom ženom! ‘Što je najgore, kad sam mu rekla da znam, njegova reakcija me iznenadila!’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here