Home Najnovije Tuchel: Ovakav gol još nismo primili

Tuchel: Ovakav gol još nismo primili

222
0

Trener Chelseaja Thomas Tuchel ljutito i sažeto odgovarao je na pitanja: “Nismo realizirali svoje prilike u prvih 15 minuta pa smo dobili nevjerojatan gol od dva igrača u kontri. Nakon toga smo se mučili u kreaciji. To je otprilike to. Jesam li očekivao ovakav Dinamo? Očekivao sam da ćemo mi biti bolji, no opet smo odigrali loše i to je trenutno naša realnost.”

Nastavio je na konferenciji za medije: “Ljut sam na sebe i našu igru. Nismo bili dovoljno dobri, posvećeni, agresivni. Ovo nije bilo dovoljno ni timski ni individualno, zato smo izgubili. Ne znam otkud je došla ovako loša igra. Mislim da je nedostajalo želje, gladi. Tako ne možete na najvišem nivou.”

“Dinamo me nije iznenadio, očekivali smo ovakav Dinamo. Nakon prvih 15-20 minuta nismo bili dobri, rekao bih da nismo namirisali krv. Ne razumijem to, imali smo prostora za napraviti više nego što jesmo. Ovakav gol još nismo primili. Dva igrača su nas izigrala u kontri. Moramo biti bolji, mislio sam da idemo u dobrom smjeru, ali ovo danas me iznenadilo”, dodao je.

“Ja nisam podcijenio Dinamo, a ako kao ekipa jesmo, onda imamo veliki problem”, odgovorio je na pitanje pa prokomentirao atmosferu: “Mislim da bi bilo puno bolje da je cijeli stadion mogao bi biti pun, ali tako je kako je. Navijači su bili glasni, ali atmosfera danas nije bila razlog naše loše igre. Navijači su bili velika podrška domaćoj ekipi, a cijela jedna tribina je bila zatvorena, što je zapravo nama pomoglo.”

Previous articleUhićena sutkinja Šupe?! Trebala je već biti u zatvoru, od 2017.!
Next articleSexpertiza by Marija A. Štrajh: POLIAMORIJA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here