Home Vijesti Uhićena sutkinja Šupe?! Trebala je već biti u zatvoru, od 2017.!

Uhićena sutkinja Šupe?! Trebala je već biti u zatvoru, od 2017.!

169
0
Foto: mok.hr

Pravno rasplitanje slučaja Horvatinčić vraća povjerenje u pravosuđe i nalaže otvaranje slučaja sutkinje Šupe, koja je presudom u listopadu 2017. sablaznila javnost i ugrozila nacionalne interese te je pravosuđe treba trajno isključiti iz sustava, a DORH procesuirati, pisao je 2019. prometni stručnjak Željko Marušić za Autoportal.

Oslobađajuća presuda Horvatinčiću zbog tzv. sinkope bila je toliko nelogična, nepoštena apsurdna, sramotna i uvredljiva za inteligenciju građana, da je “sutkinju” Šupe” trebalo procesuirati i uhititi već krajem 2017.

Dakle, današnje uhićenje nije se smjelo dogoditi, a negativne posljedice i produbljeno nepovjerenje u pravosuđe zbog oslobađajuće presude Horvatinčiću u listopadu 2017. ostavilo je negativne posljedice na sigurnost prometa – povećan broj ozlijeđenih i poginulih, uz neprocjenjivo povećanu štetu zbog prometnih nesreća.

Trebalo bi sada ispitati tko je sve odgovoran što se uhićenje i isključenje iz pravosudnog sustava nije dogodilo već tada.

Prometni stručnjak: Sutkinju koja je Horvatinčića oslobodila treba doživotno isključiti iz pravosuđa

‘Sutkinju izbaciti iz pravosuđa. Presuda je nacionalna sramota’

‘To je nacionalna sramota. Sutkinju treba isključiti iz pravosuđa’

Presuda Horvatinčiću je nacionalna sramota, a sutkinju Maju Šupe treba izbaciti iz pravosuđa, tvrdi prometni stručnjak Željko Marušić

Kako ubiti dvoje ljudi i za to ne odgovarati

Previous articleBBB zapalili UEFA-inu zastavu pred Čeferinom i Bobanom!
Next articleTuchel: Ovakav gol još nismo primili

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here