Home Vijesti Turistkinju iz SAD-a grupno silovali u hotelu u Pakistanu!

Turistkinju iz SAD-a grupno silovali u hotelu u Pakistanu!

396
0

Pakistanska policija uhitila je najmanje dvije osobe nakon što je 21-godišnja Amerikanka prijavila da je grupno silovana u hotelu dok je bila u posjetu turističkom mjestu u istočnoj pokrajini Punjab, rekli su jučer lokalni dužnosnici.

Među uhićenima je bio i domaćin te žene, koji ju je odveo u hotel u Dera Ghazi Khanu gdje su je prije nekoliko dana silovali. Neimenovana Amerikanka je stigla u Pakistan prije tri tjedna, piše ABC News.

Policija istražuje na koji su način dvojica muškaraca ženu namamila i odvela u hotel. Američka državljanka je prije toga pet dana boravila u kući jednog od navodnih napadača.

Veleposlanstvo SAD-a u Islamabadu reklo je za Associated Press da će njihov konzulat u Lahoreu pružiti konzularne usluge žrtvi.

“Zaštita naših građana u inozemstvu najveći je prioritet SAD-a. Iz poštovanja prema privatnosti žrtve, ne možemo komentirati pojedinosti optužbe”, priopćili su iz ambasade.

Iako je seksualno zlostavljanje žena u Pakistanu česta pojava, rijetko se događa silovanje strankinja. Mnoge Pakistanke ne prijavljuju takve incidente kako bi izbjegle stigmu u društvu u kojem silovatelji često, zbog lošeg pravnog sustava, nisu kažnjeni.

Previous articleEvo gdje danas možete gledati utakmice Osijeka i Rijeke
Next articleHospitaliziran nakon kupanja u jezeru jer se zarazio amebom koja jede mozak!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here