Home Mozaik “Tužit ćemo vas”: obitelj organizirala roštilj u vrtu, prijetili im susjedi vegani

“Tužit ćemo vas”: obitelj organizirala roštilj u vrtu, prijetili im susjedi vegani

152
0

Čovjek je dobio prijeteće pismo od susjede u kojem ga je zamolila da zatvori bočni prozor kako miris mesa ne bi dopirao do njezinog stana. No nastavio je nesmetano organizirati roštiljade.

Muškarac je organizirao ručak s prijateljima povodom krunidbe kralja Karla III., a sve to popraćeno finim roštiljem u vrtu. No trenutak koji je mogao biti bezbrižan pretvorio se u noćnu moru: susjedi vegani napisali su zastrašujuće pismo u kojem prijete da će ga prijaviti.
Prema raznim stranim stranicama, priča se odvijala u australskom gradu Perthu: autorica pisma bez dlake na jeziku poziva susjeda da više ne kuha meso u vrtu. “Bok susjede, možeš li zatvoriti bočni prozor dok kuhaš, molim te? Moja je obitelj veganska (jedemo samo hranu biljnog podrijetla) i miris mesa koje kuhate čini da se osjećamo bolesno i uzrujani. Cijenili bismo vaše razumijevanje”, napisala je.
No, susjed se nije dao i nesmetano je nastavio s roštiljanjem u vrtu, što je isprovociralo susjedu, koja je odlučila napisati još jedno pismo koje je potom kružilo društvenim mrežama. “To je bilo zadnje upozorenje, ne poštujete vaše susjede i nemate kulture”, kazala je žena koja je i ovoga puta zaprijetila prijavom protiv susjeda: “Sljedeći put ću vas tužiti. Ne možete reći da vas nisam upozorila, ali vas jednostavno nije briga.”

Previous articleVIDEO: Nevjerojatan gaf voditeljice, Henry i Carragher umirali od smijeha!
Next articlePrometna policija zaustavila ga u vožnji pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here