Home Mozaik U nedostatku klupica sa zaslonom, građani donijeli svoje stolice!

U nedostatku klupica sa zaslonom, građani donijeli svoje stolice!

704
0

Park Pomerio, nedavno je otvoren za posjetitelje i bez zvaničnog svečanog otvorenja. Građani su do sada dali više primjedbi na funkcionalnost park. Prenosimo najnoviju analizu koju je uz fotografije napravio Maks Kosjek.
‘Kako sam već naveo u parku nema niti jedne klupe sa naslonom i zbog toga taj park je više prolazan, nego je namijenjen za odmor, igru i relaksaciju. To dokazuje i ovaj primjer. Sami posjetitelji ne mogu sjediti na daskama ispod pergole, pa su od kuće donijeli svoje stolice s naslonom. Takvih slučajeva će biti još, a vjerojatno će se donijeti i neke sprave za djecu. Što će sada reći arhitekt koji je projekat napravio za sebe, a ne za građane?
Drvene sjedalice koje su skinute, još se nalaze u skladištu, tako da roditelji čija se djeca igraju na jedinoj spravi, drvenom brodu nemaju gdje sjediti.
Kabine u javnom WC-u su napravljene od montažnih elemenata, kao da se radi o WC-ima kakvi su bili u barakama na gradnji autoputeva ! U prostoru sanitarnog čvora postoji samo jedna elektro utičnica.
Ali gle čudaQ U nju je uključen kabel koji kroz prozor i po fasadi objekta, te zatim ispod ceste ide u kontejner izvođača radova “Godina” Kozina. Izgleda da je kontejner izgubio privremeni gradilišni priključak, ali radovi još nisu gotovi. Na ovaj naćin “krade” struju od našeg parka.
A košare za smeće koje su uvezene iz Slovenije su definitivno peuske za ovu namjenu. Slike sve kažu’
, zaključuje građanin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here