Home Vijesti U Novom listu ljuti na Denisa Latina

U Novom listu ljuti na Denisa Latina

1617
4

Rečenica izrečena u jučerašnjoj Latinici – ”Hrvatska se javnost može jedino objektivno informirati o aferi Hypo preko Indexa i HRT-a, a Jutarnji i Novi list o tome ne mogu pisati jer su u vlasništvu Pavića odnosno Ježića…”, naljutila je glavnog urednika Novog lista Branko Mijića koji u današnjem broju odgovara Denisu Latinu.

– Da su samozvanom Robinu Hoodu istina i profesionalnost bili na pameti, baš kao i njegovim pretpostavljenim prisavskim še(ri)fovima Renatu Kuniću i Hloverki Novak-Srzić, onda bi u studio Katedrale duha pozvali i one koje su smišljeno i unaprijed pribili na optuženičku klupu i stup srama bez ikakve namjere da im daju pravo na riječ. Zašto vlasniku Novog lista i, kako ga milijunskoj TV javnosti predstavljaju Latin, Latinica i Index, jednom od glavnih aktera afere Hypo u Hrvatskoj, nije omogućeno da i sam progovori o svojoj ulozi, kada je bio spreman javno se suočiti s optužbama na svoj račun?, piše Mijić uz konstataciju da iza napisa Novog lista o ovom slučaju stoje sati i dani mukotrpnog rada, stotine i tisuće kilometara putovanja diljem Austrije i Njemačke.

U iščekivanju Latinovog odgovora, ne možemo ne primijetiti da, unatoč uloženom novinarskom trudu, čitatelji Novog lista do sada jedini u Hrvatskoj nisu saznali da je vlasnik Novog lista jedan od glavnih aktera skandala oko Hypo banke ili da ga inozemni mediji najčešće spominju kao čovjeka broj 2 u ovoj aferi.(rd)

Previous articleSlučaj Fak: Hrvatski biatlonski savez od Slovenaca traži odštetu
Next articleHrvatski sabor o nenamjenskom trošenju novca u Gradu Rijeci

4 COMMENTS

  1. Tu rečenicu nije izrekao Latin nego njegov gost iz Index.hr. Zašto bi Latin unaprijed morao znati tko će što izjaviti ??

  2. Uostalom, navikli smo da ako je tema “Latinice” npr. Lik i djelo Marka Perkovića … da će glavni lik zadnji dan otkazati dolazak radi neodložnih obveza …

  3. “piše Mijić uz konstataciju da iza napisa Novog lista o ovom slučaju stoje sati i dani mukotrpnog rada, stotine i tisuće kilometara putovanja diljem Austrije i Njemačke”
    benti cio, presli kilometre a jos uvijek ne znaju da je jezic bio kultererov glavni kontakt u HR. jakih ti novinara…zao mi je potrosenog benzina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here