Home Najnovije U PGS-u zaboravili pravopis

U PGS-u zaboravili pravopis

1251
6

Iako su investirali pozamašnu količinu sredstava u plakate, u PGS-u su zaboravili investirati u lektora. Rezultat je grad izlijepljen plakatima na kojima je poruka s pravopisnom pogreškom. Ne piše se, naime, *promjenimo već promijenimo. Poruka u kojoj nedostaje jedno “i” nalazi se na jumbo plakatima, ali i u oglasima u Novom listu pa očito nije riječ o lapsusu calami već o nepoznavanju pravopisa.

6 COMMENTS

 1. A da i vi investirate u lektora? – Rzultat + nedostaje jedno “j” ???????????????

 2. stvarno se bavite bezvezarijama… očito se pgs-u ne može prišiti ništa, pa ga se pokušava diskreditirati ovakvim glupostima!!!

 3. i vi se bavite bezvezarijama… očito se pgs-u ne može prišiti ništa pa ga se onda pokušava diskreditirati ovakvim glupostima!!!

 4. pa i nije glupost kad s jumbo plakata strše nepismene poruke
  mene osobno jako živcira što je sve više reklama na televiziji i sve više novinskih naslovnica potpuno nepismeno
  netko bi trebao voditi računa o tome

 5. Može se PGS-u svašta prišiti.
  Npr. očiti sukob interesa u činjenici da razne općine od Kastva na dalje imaju ugovor s ordinacijom dr. Ivaniša prema kojemu općina svim penzioneri subvemcionira besplatni godišnji pregleg kod dr. Ivaniša.
  I još kad je načelnik te općine PGS-ovac, kao što je slučaj u nekim općinama, i evo ti skandala većeg od notorne nepismenosti hrvatskih političara. 🙂

 6. ….pa npr cinjenica da je PGS-ov kandidat za gradonačelnika Opatije bivši HDZ-ovac, neprincipijelne koalicije s HSS-om i HSLS-om zbog kojih danas imamo Sanaderovu vladu, sporazumi o suradnji sa strankama osuđenih ratnih zločinaca, kandidati za zupana za zahvalnicama SDP-a za doprinos radu stranke itd itd…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here