Home Vijesti U prometnim nesrećama ozlijeđeni pješaci –traže se informacije građana

U prometnim nesrećama ozlijeđeni pješaci –traže se informacije građana

331
0

Postaja prometne policije provodi istraživanja dviju prometnih nesreća što su se dogodile u proteklih par dana te traži pomoć građana – očevidce istih kako bi utvrdila identitet vozača koji su izazvali nesreće i sve ostale relevantne činjenice:

– Prometna nesreća koja se dogodila u petak, 15. srpnja 2022. oko 8,15 sati u Ulici Ivana Zajca 14 u Rijeci, a u kojoj je oboren pješak koji je pritom zadobio teške tjelesne ozljede. Nepoznati vozač se vozilom kretao unazad u namjeri izlaska sa obilježenog parkirališnog mjesta te zadnjim dijelom vozila udario i oborio na kolnik pješaka koji je prelazio izvan obilježenog pješačkog prijelaza. Nakon nesreće vozač se zaustavio na mjestu događaja i ozlijeđenom pješaku pružio pomoć, no nakon toga se udaljio bez da se javio policiji.

– U prometnoj nesreći od ponedjeljka, 18. srpnja 2022., što se dogodila oko 10,45 sati u Cambierievoj ulici u Rijeci – u prostoru KBC-a Rijeka ispred zgrade Poliklinike- pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede. Nepoznati vozač pružio joj je pomoć na mjestu događaja nakon čega se isto udaljio bez prijave policiji.

Previous articleVIDEO: Rusu u ratu poginuo sin pa si od odštete kupio novu Ladu
Next articleEksplozije u Hersonu. Ukrajinci pogodili važan most!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here