Home Mozaik U zločestim izdanjima sjedi muškarcima u krilu, šiša i brije se: Zbog...

U zločestim izdanjima sjedi muškarcima u krilu, šiša i brije se: Zbog ovog pamet stane, a evo koliko to košta (VIDEO)

161
1

Biste li izdvojili više od 100 eura za posjet brijaču? Nikako, jer još uvijek niste čuli za djevojku Kara Veru koja na neobičan način na društvenim mrežama promovira svoj brijački zanat.

Kara Vera, koja vodi KarasFades, postala je zvijezda društvenih mreža nakon što su video snimci njezinih brijačkih tretmana postali viralni.

26-godišnjakinja iz Chica u Kaliforniji nedavno se preselila u Las Vegas nakon što je pronašla svoju više nego isplativu nišu. Očekivano, Sin City se pokazao kao savršeno mjesto za pružanje njezinih jedinstvenih usluga. Naime, ona nosi donje rublje i sjedi u krilu svojih muških klijenata.

Cijene kreću od oko 100 funti za osnovnu frizuru ili bradu, a više naplaćuje skidanje i masažu.

Kara, koja također zarađuje na platformi OnlyFans, kaže: “Shvatila sam da s ovim mogu zaraditi kada sam sjedila na prijateljevom TikTok videu, koji je eksplodirao, a svi su me u komentarima pitali o mojim uslugama”.

– Odlučila sam se početi oblačiti u donje rublje i sjesti na njih. Svi su bili izuzetno ugodni. Dolaze po iskustvo i stvarno uživaju.

Dok bi većina mogla pretpostaviti da žene ne bi željele da se njihovi partneri prijave za njezine usluge, Kara otkriva da to nije slučaj.

Zapravo, tako dobiva mnoge svoje rezervacije.

Dodaje: “Nikada nisam imala situaciju da se žene naljute. Imala sam žene koje su me tražile da rezerviram za njihove dečke i muževe, a mnoge su me tražile da dođem na vjenčanja”, piše The Sun.

Previous articleIzašla je u dvorište i vidjela da se nešto miče: Kad je shvatila što, krenula za njom u mjestu i počela vrištati (video)
Next articleHtjela je dobiti volumen na usnama, pa prošla kroz pakao: Dogodilo joj se nešto jezivo! (VIDEO)

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here