Home Mozaik Ubio bivšu ženu, a potom tražio od kćeri da nazove 112

Ubio bivšu ženu, a potom tražio od kćeri da nazove 112

261
0

53-godišnju ženu je u njezinoj kući u okolici Ancone oko 3 sata ujutro nožem ubio njezin suprug od kojeg se rastajala, javlja talijanska agencija ANSA.

U kući je u trenutku incidenta bila njihova maloljetna kći, kojoj je muškarac navodno rekao neka pozove policiju. Kada su stigli karabinjeri, pokazao im je gdje je bacio oružje kojim ju je usmrtio, kuhinjski nož.

Muškarac, Franco Panariello, 55 godina, metalac, kojeg brani odvjetnik Ruggero Benvenuto, uhićen je zbog  teškog namjernog ubojstva. U obzir dolazi i predumišljaj, jer je nož navodno ponio sa sobom.

Mjesecima je živio odvojeno od svoje žene Concette Marruocco, 53 godine, medicinske sestre: ona je živjela u Cerreto d’Esi, u centru, a on u Cancelli di Fabriano. Par je porijeklom iz Torre del Greco i ima još dvoje odrasle djece koja žive negdje drugdje. Sinoć je Panariello navodno otišao na hitnu jer mu je bilo pozlilo. Nakon otpusta vratio se kući, odakle je ponovo krenuo prema kući svoje supruge, da bi od nje tražio objašnjenje.

Navodno je u kuću ušao oko 3 sata ujutro ključevima koji su mu bili ostali i napao suprugu. Prvo je došlo do svađe, a zatim ju je nekoliko puta ranio nožem, zadavši joj oko 15 rana, probudivši kćer koja je spavala u drugoj sobi. U postaju Carabiniera u Cerreto d’Esi stigao je i tužitelj Paolo Gubinelli, iz Ureda tužiteljstva u Anconi.

Francu Panariellu sudi se u Anconi za obiteljsko zlostavljanje i teške ozljede. Neprestano vrijeđanje, izljevi bijesa, premlaćivanja, komadanje namještaja, nasilnički odnosi čak i prema maloljetnoj kćeri, slika je to koja je došla na vidjelo tijekom rasprave u rujnu. Tada su bile saslušane Concetta Marruocco i kći, građanske stranke u sporu. Na raspravi je rekonstruirano 20 godina zlostavljanja nje i njezino troje djece.

Panariello je prebačen u zatvor Montacuto u Anconi. Muškarac, koji je sam priznao, optužen je za ubojstvo s predumišljajem.

Previous articleIdan Amedi, izraelski glumac iz poznate Netflixove serije Faude, s filmskog seta do ratnog logora
Next article“Alan Ford” 2024. prestaje izlaziti 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here