Home Mozaik Učiteljica Lana dočekala tate u vrućoj minici: Zbog snimke nastao kaos! (VIDEO)

Učiteljica Lana dočekala tate u vrućoj minici: Zbog snimke nastao kaos! (VIDEO)

129
0

Učiteljica Lara (24) često na TikToku dijeli videe iz svoje učionice, a posebno je zanimaju ocjene njezinih modnih odabira.

Lara plijeni veliku pozornost jer se predstavlja u vrlo izazovnim izdanjima, a nerijetko svojim videospotovima daje provokativne naslove koji muškarcima upadaju u oči. Dovoljno je da se Lara pojavi u minici i štiklama i u samo nekoliko sati skupi nevjerojatnih dva milijuna pregleda, piše Daily Star.

@yourawesometeacher classic parent teacher meeting #blondegirl #naturalface #viral #tiktok_usa ♬ It Wasn’t Me – Shaggy

U jednom se videu našalila da su njenu stranicu već primijetili očevi iz vrtića, a često traži od pratitelja da komentiraju njezinu odjeću.

Istaknula je da već dvije godine nema dečka, te da voli samohrane očeve, što je izazvalo i veliku pažnju muškaraca. Lara svakako želi povećati svoju zaradu na platformi OnlyFans jer je i tamo aktivna. Ipak, kaže, inzistira na radu s djecom i od toga neće odustati.

“Ako ste jedan od mojih kolega s posla ili roditelj djeteta koje odgajam, vjerojatno biste se trebali držati podalje od mog profila”, rekla je.

@yourawesometeacher it’s a joke I just love to dance 💃 #naturalgirl #stockings #dating #usa_tiktok ♬ ….. – MICHEL🎭👻

Inače, Lara nije jedina odgajateljica ili učiteljica koja ovako pokušava zaraditi, a mnogi sumnjaju da su ovakvi profili lažni te da im ne priliči da se ovako pojavljuju na radnom mjestu.

Previous articleBild: Gvardiol nije ništa dogovorio s Realom. Sanja klub iz Premier lige
Next articleSrpkinja na bizaran način saznala da je dečko vara: ‘Samo ga snimam…’ (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here