Home Mozaik Učiteljica otpuštena i uhićena jer je dobre učenike nagrađivala slatkišima s marihuanom!

Učiteljica otpuštena i uhićena jer je dobre učenike nagrađivala slatkišima s marihuanom!

433
0

Učiteljica osnovne škole iz Južne Karoline otpuštena je nakon što je učenik iz njezine “kutije za nagrade” izvukao dva paketića jestivih proizvoda na bazi kanabisa, piše NYPost.

Victoria Farish Weiss, 27-godišnja učiteljica, predala se vlastima u petak nakon što je izdan nalog za uhićenje prema kojem ju se tereti za posjedovanje droge.

Šerif Jay Koon rekao je da su policajci doznali da je učenik u Weissinom razredu iz kutije slatkiša izvadio pakiranje jestive marihuane “Stoney Patch Kids” s kojima je “nagrađivala” učenike u razredu.

“Detektivi su tijekom intervjua potvrdili da je Weiss od učenika uzela paket jestivih proizvoda na bazi marihuane i rekla mu da odabere još nešto iz kutije. Učenik je potom iz kutije slučajno uzeo još jedno pakiranje jestive marihuane”, rekao je Koon u petak.

Nijedan učenik nije pojeo slatkiše s THC-om, no policajci su u kući učiteljice pronašli pakete slatkiša sličnih onima koje je učenik odabrao iz njezine kutije.

Weiss je navodno tijekom ispitivanja bila “histerična”. Iako su jestivi proizvodi na bazi kanabisa lako dostupni preko interneta, ilegalni su u Južnoj Karolini.

“Sigurnost učenika je naš glavni prioritet. Neprihvatljivo je da zaposlenik potencijalno ugrožava dobrobit djeteta. Nastavit ćemo raditi na tome da djeci osiguramo sigurno okruženje za učenje i rast”, rekao je ravnatelj škole Greg Little.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here