Home Mozaik Gledateljima usred vijesti pustili pornić!

Gledateljima usred vijesti pustili pornić!

605
0

Televizijska postaja KREM, ispostava CBS-a u američkom gradu Spokaneu, potpisala je jedan od većih skandala u zadnje vrijeme. Naime, usred nedjeljnog poslijepodnevnog informativnog programa pustila je pornić!

Prizor u kojem se u krupnom planu ukazala guza neke djevojke (da ostale detalje ne opisujemo) trajao je punih trinaest sekundi, a odvio se u trenutku kada je meteorologinja Michelle Boss pokušala gledatelje izvijestiti kakvo ih vrijeme očekuje.

Voditeljica vijesti Cody Proctor nije imala pojma što gledateljima reći pa se počela praviti da ništa ne vidi, a istom taktikom poslužila se i Boss. Postaja se nedugo potom ispričala zbog skandaloznog gafa, a u međuvremenu se o svemu očitovala i tamošnja policija.

U priopćenju za javnost rečeno je da je policija primila brojne pozive zabrinutih i užasnutih građana, ali i da za sada još uvijek nije privela osumnjičenog.

Snimku vam, naravno, ne smijemo prikazati, ali vam možemo reći da je necenzurirana verzija u ponedjeljak objavljena na Redditu i da je dospjela do same naslovnice te platforme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here