Home Mozaik Udala sam se za svog svekra zbog njegove mirovine: Nakon nekog vremena...

Udala sam se za svog svekra zbog njegove mirovine: Nakon nekog vremena dogodilo se nešto odvratno

152
0

Na društvenim mrežama osvanula je bizarna ispovijest jedne žene. Ostala je bez muža, a nakon njegove smrti zaprosio ju je svekar.

Najprije ga je odbijala, a potom se iz interesa pristala udati za njega, no to nije bilo sve.

– Udala sam se za svekra, rođenog oca mog pokojnog supruga, zbog njegove mirovine, ali… dogodile su se neke neplanirane stare stvari.

Nakon sto je moj muz napustio ovaj svijet prije 5 godina ostala sam sama sa 4 sina, sama…nisam imala nikoga osim njih. Bilo mi je jako teško, bojala sam se budućnosti, odrastanja djece, obaveza…

Prošle godine svekar mi je ponudio da se udam za njega, s obzirom da mi je svekrva umrla godinu dana nakon mog muža. Osjećala sam se gadno kad mi je rekao da se udam za njega, ali onda mi je pokušao objasniti da je to za moje dobro, da će mi ostati njegova mirovina i da će to riješiti moju budućnost. Inače, svekar ima njemačku mirovinu i to vrlo dobru.

Mučila sam se mjesec dana, razmišljala i na kraju pristala.

Sve je bilo u redu što se tiče našeg odnosa, međutim, prije mjesec dana smo prvi put prešli granice našeg odnosa svekar-snaha. Iako smo se vjenčali, nismo imali taj odnos, jer je naš brak sklopljen zbog njegove mirovine, odnosno tako je bilo do prije mjesec dana.

Jednostavno se dogodilo, ne ponosimo se ni on ni ja, ali…živi smo ljudi i TE potrebe su u tom trenutku bile jače od svega. Do tada pet godina nisam imala odnose s muškarcem. Nakon toga smo se dogovorile da to ponavljam s vremena na vrijeme… kad bude potrebe, možda zvuči odvratno, ali bolje da spavam s njim, nego s drugim muškarcima u selu i tako osramotim svoju djecu i pokojnog muža. .. počivaj u miru. Nitko ne zna osim nas dvoje, svekar i ja, pa…”

Previous articleHrvati iz Zambije ponovno u pritvoru zbog anonimne prijave iz Hrvatske!
Next articleWagnerovci odvukli ranjenog komandanta: Trojica vojnika ga pretukli, a jedan uzeo lopatu, nešto se dogodilo (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here