Home Mozaik Udala se za oca svog dečka kad mu je majka preminula: Iza...

Udala se za oca svog dečka kad mu je majka preminula: Iza njene odluke ležala je zapanjujuća ideja (VIDEO)

1092
0

Korisnica TikToka po imenu Amri otkrila je da se nedavno udala za oca svog dečka.

Odluku, koja je sama po sebi bizarna, donijela je djevojka kad je preminula majka njezinog dečka, čime se cijela kuća zavila u crno.

– Moj je dečko bio jako tužan, ali ni približno tužan kao njegov divni otac. Čovjek me obožavao od prvog dana, kad sam došla u njihovu kuću, uvijek sam se osjećala kao princeza, odnosno kći koju nikada nisu imali. Volio me iskreno, od srca. Sama činjenica da je tako dobar i lijep čovjek ostao bez žene, ostavljen da uvene do kraja života, rastrgla me. Također sam htjela da moj dečko ponovo ima majku, u ovom slučaju maćehu – rekla je Amri.

Naravno, dečku nije rekla o svojoj namjeri, ali prvo je htjela vidjeti ima li i njegov otac iste osjećaje prema njoj.

– Trebalo je vremena da mi se otvori na taj način, ali onda je nakon nekoliko mjeseci priznao da je sa mnom uvijek suosjećao na taj, ‘drugi način’. Zbližili smo se kad sam prekinula s dečkom. Znao je da samo želim ispuniti tu emocionalnu prazninu u njegovu životu, ali i da sam zaista zaljubljena samo u njega. Vjenčali smo se, a moj bivši dečko me jako lijepo prihvatio kao maćehu. Naravno, prestali smo imati seksualne odnose i sada imamo jako lijep i prijateljski odnos, a on po ocu vidi da je opet sretan – dodao je Amri.

@ys.amri

♬ original sound – chill28 – iniHesti🦋

Amrijeva odluka da se uda za dečkovog oca šokirala je većinu gledatelja na TikToku. Većina ih ju je pitala vidi li da nešto možda nije sasvim normalno.

– Znala sam da će biti puno takvih reakcija. Živimo u novom, mnogo liberalnijem svijetu. Veze i brakovi više nisu isti kao prije. Ljudi se otvaraju i povezuju na druge načine. Ako se tri osobe iz iste kuće nađu na sličnoj valnoj duljini, nema prepreka. Uostalom, moj bivši dečko već neko vrijeme ima novu vezu i sretna sam zbog njega – dodala je Amri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here