Home Mozaik Udanoj policajki koja je orgijala sa šest kolega ponudili posao u striptiz...

Udanoj policajki koja je orgijala sa šest kolega ponudili posao u striptiz klubu: ‘Ponuda je dobra’

151
0

Dva nastupa, svaki po pet tisuća dolara. To je naša ponuda. Razumijem bijes javnosti, ali ona više nije zaposlenica policije i može sama odlučiti što je za nju financijski najisplativije, kažu iz striptiz kluba…

Bivša policajka Maegan Hall, koja je dobila otkaz iz službe nakon što se doznalo za njezine orgije s kolegama tijekom radnog vremena, dobila je ponudu jednog striptiz kluba vrijednu 10.000 dolara, javlja NY Post.

To je dobra ponuda. Pogotovo kad uzmete u obzir njezinu financijsku situaciju – poručuju iz striptiz kluba Deja Vu Girls, piše Unilad.

– Želimo je u Nashvilleu 17. ožujka. Dva nastupa, svaki po pet tisuća dolara. To je naša ponuda. Razumijem bijes javnosti, ali ona više nije zaposlenica policije i može sama odlučiti što je za nju financijski najisplativije – kaže regionalni menadžer franšize klubova Michael Durham.

Podsjećamo, udana policajka imala je afere s čak šestoricom kolega, a u nekoliko slučajeva imali su i odnose dok su bili na dužnosti. Policajka Maegan Hall slala je kolegama eksplicitne fotografije, pokazivala je grudi u jacuzziju na policijskoj zabavi, a dvojici kolega pružila je i oralni seks u stanici dok su bili na dužnosti.

Hall se javno hvalila svojim avanturama, otvoreno je komentirala i veličinu spolovila jednog od kolega s kojima je spavala i svima je tvrdila da je u otvorenom braku. Hall je na kraju dobila otkaz, kao i četvorica kolega (Lewis Powell, Juan Lugo, Ty McGowan i Seneca Shields) dok su druga dvojica (Patrick Magliocco i Larry Holladay) zaradili suspenzije.

Orgije su se odvijale po hotelima, u domovima policajaca i na brodu. U nekoliko slučajeva Hall je Powellu i Shieldsu pružala oralni seks u stanici i u policijskoj teretani. Službenici u policiji počeli su istraživati slučaj nakon što je gradonačelnik gradića La Vergne dobio dojavu da Hall ima afere s više policajaca i da je s jednim kolegom i njegovom suprugom imala i seks u troje.

Policajac Magliocco priznao je aferu nakon što ga je interna istraga dovela na ispitivanje. Ispričao je istražiteljima kako mu se Hall pohvalila da je pružila oralni seks kolegi Powellu i kako on ima ”veliki crni k****”.

Na jednoj zabavi otvoreno se ljubila s drugim kolegom dok je sve gledao i njezin muž koji to nije odobravao, ali je Hall svejedno nastavila tvrditi da su u otvorenom braku i nastavila je svoje seks avanture s kolegama.

Policajac Powell prvo je negirao optužbe, ali na kraju je ipak priznao aferu s policajkom Hall. Sve je doznala i Powellova žena koja ga je nakon toga pretukla, a Powell je izjavio i kako će ”vjerojatno izgubiti skrbništvo nad djecom”.

Kasnije se otkrilo da su kolege dijelile eksplicitne fotografije i vlastiti pornografski sadržaj.

Jedidiah Hall, suprug pohotne (bivše) policajke Maegan Hall, također je policijski službenik u drugoj stanici. Američki mediji i izvori iz njegovog okruga navode kako je odlučio ostati sa suprugom i spasiti brak.

Previous articleObregonova peta za tri boda na Šubićevcu!
Next articleProzapadni Petr Pavel postao novi češki predsjednik, populist i miljenik Kremlja Andrej Babiš opet poražen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here