Home Sport UFC borba večeri trajala 16 sekundi. Protivnici kasnije popili pivo u bolnici...

UFC borba večeri trajala 16 sekundi. Protivnici kasnije popili pivo u bolnici (VIDEO)

230
0

Glavna borba večeri na UFC Fight Nightu 208 između Curtisa Blaydesa i Toma Aspinalla u Londonu trajala je samo 16 sekundi jer je Aspinall nakon jednog od prvih udaraca teško ozlijedio koljeno te je došlo do prekida. Britanski borac tako nije uspio doći do velikog slavlja u O2 Areni pred domaćom publikom.

Aspinall se inače smatra jednim od najvećih potencijala teške kategorije, otkad je stigao u UFC niže samo pobjede i mnogi ga vide kao budućeg prvaka. U pet dosadašnjih nastupa u najpoznatijoj svjetskoj promociji pobjeđivao je Arlovskog, Spivaka i Volkova, isključivo prekidima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Tom Aspinall (@tomaspinallofficial)


Do pobjede protiv Bladesa ipak nije mogao doći, nakon što mu se dogodila slična ozljeda kao i srpskom borcu Aleksandru Rakiću. Nakon borbe Blades je posjetio Aspinalla u bolnici, koji je preko Instagrama poručio: “Pivo će oraspoložiti svakoga. Kakav čovjek, veliki Curtis i njegov tim posjetili su me da me pozdrave. Ovakve strašne ozljede se nažalost događaju, sinoć nije bila moja večer.”

► PREKID BORBE POGLEDAJTE OVDJE

Previous article‘Evo ga, pao je’: Osvanula snimka pada Luke Nižetića s bine u Splitu
Next articleGrađani snimali mučne scene na parkiralištu trgovačkog centra, navodno je uzrok tučnjavi bila bračna nevjera

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here