Home Mozaik Ugostitelj djeci zabranio ulazak u restoran: “Trče, prljaju, galame.”

Ugostitelj djeci zabranio ulazak u restoran: “Trče, prljaju, galame.”

126
0

Nettie’s House of Spaghetti ne prima djecu mlađu od 10 godina navodeći kao razlog nered koji prave. Ovaj potez izazvao je žestoku raspravu na internetu.

Odluka popularnog restorana da zabrani pristup djeci mlađoj od 10 godina izazvala je žestoku raspravu na internetu. Vlasnici Nettie’s House of Spaghetti, Chris i Tania Calabrese, najavili su novu politiku putem objave na Facebooku, što je izazvalo snažne i pomiješane reakcije online zajednice i redovitih posjetitelja.

Razlozi ograničenja

Objava na društvenim stranicama restorana objašnjava da je, unatoč ljubavi prema djeci, prisutnost ” živahnih mališana koji trče okolo i prave previše nereda” postala neodrživ izazov za restoran. “Bilo je iznimno teško smjestiti ih u Nettie”, stoji u objavi, navodeći buku, nedostatak prostora za hranilice i potrebu za pospremanjem nereda kao glavne razloge kontroverzne odluke.

Mješovite reakcije

Reakcije na novu politiku oštro su podijeljene. Dok jedni pozdravljaju odluku vlasnika, smatrajući je nužnim korakom za održavanje opuštene i ugodne atmosfere restorana, drugi je osuđuju kao “nehumanu”, ističući važnost inkluzije i prihvaćanja svih uzrasta. Obitelj Calabrese svjesna je da bi ih njihov izbor mogao koštati mušterija, no čvrsti su u svojoj odluci.

Dobro promišljena odluka

Unatoč kritikama, vlasnici restorana kažu da odluka nije olako donesena. “Znamo da će ovo neke od vas jako uzrujati, posebno one među vama s vrlo dobro odgojenom djecom, ali vjerujemo da je ovo prava odluka za budućnost našeg poslovanja”, stoji u objavi, naglašavajući da je to nužna mjera kako bi očuvali kvalitetu usluga koje nude svojim gostima.

Previous articleMlada je odgovorila “ne” i prasnula u smijeh pred matičarom: otkazano vjenčanje VIDEO
Next articlePas pao na trudnicu, vlasnica rotvajlera: To je bio moj sin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here