Home Mozaik Mlada je odgovorila “ne” i prasnula u smijeh pred matičarom: otkazano vjenčanje...

Mlada je odgovorila “ne” i prasnula u smijeh pred matičarom: otkazano vjenčanje VIDEO

132
0

Službenik joj je objasnio da postoje zakonski razlozi zašto šale takve vrste  nisu dopuštene tijekom ceremonije vjenčanja. Dakle, djevojka je uništila najljepši trenutak svog života

“Šala” je završila loše, definitivno loše. Kad ju je službenik upitao želi li uzeti svog zaručnika za muža, rekla je “ne”. Tako je mlada Venezuelanka Miriam uništila najljepši trenutak u svom životu. Naime, iako je odmah pojasnila da je riječ o šali i rekla sudbonosno “da”, rečeno joj je da se u tom trenutku vjenčanje više ne može obaviti. Dogodilo se to u Caracasu u Venezueli.

Miriam se htjela našaliti sa svojim dečkom Danilom. Na pitanje: “Gospođo Mirjam, je li Vaša slobodna i spontana volja da se udate za gospodina Danila?”, odgovorila je “ne” i odmah prasnula u smijeh. Službenik, odgovoran za lokalni matični registar, sve je shvatio ozbiljno i rekao joj: “Ne, ne možemo se šaliti. Nažalost, danas nećemo moći obaviti vjenčanje. Možete razgovarati s tajnicom i ugovoriti drugi datum .” Scenu su uzvanici vjenčanja snimili pametnim telefonima, a potom se proširila na TikTok, gdje je video postao viralan.

Kad je službenik obavijestio mladenku da je više neće moći vjenčati s njezinim partnerom, soba se zaledila. Mladoženja je ostao skamenjen, a šokirana je bila i Miriam. Voditelj lokalnog matičnog ureda objasnio je: “To se pitanje postavlja jer su, nažalost, ponekad ljudi koji su u braku prisiljeni reći ‘da’ bez njihova pristanka. Zato su šale bilo koje vrste nedopuštene.” A sada? Otkazani brak morat će se ponoviti na neki drugi datum. Ovaj put bez šale, nadajmo se.

Previous articleBenfica kažnjena zbog čestitke Torcidi
Next articleUgostitelj djeci zabranio ulazak u restoran: “Trče, prljaju, galame.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here