Home Vijesti Ukrajinci potopili fregatu ‘Admiral Makarov’?

Ukrajinci potopili fregatu ‘Admiral Makarov’?

274
0

Nepotvrđena izvješća objavljena u četvrtak, 5. svibnja sugeriraju da je ruska fregata ‘Admiral Makarov’ potopljena projektilima Neptun koje je lansirala Ukrajina.

Prema informacijama koje su objavile razne ukrajinske novinske kuće, a koje tek trebaju potvrditi ukrajinski i ruski dužnosnici, ruska fregata ‘Admiral Makarov’, za koju se vjerovalo da se nalazi u pomorskoj bazi Sevastopolj, pogođena je i potopljena ukrajinskim projektilima Neptun – istim oni koji su 14. travnja potopili rusku vodeću raketnu krstaricu Moskva u Crnom moru, uz obalu Ukrajine.

Fregata klase Admiral Grigorovič Crnomorske flote Rusije navodno je u plamenu u blizini otoka Zmiiny u Crnom moru. Spasilačka akcija je u tijeku, više zrakoplova, spasilačka plovila na području.

Glasine koje kruže društvenim mrežama sugeriraju da je raketna fregata Admiral Makarov, koja je treće, posljednje i najmodernije plovilo u njezinoj klasi, važno sredstvo za ruske ratne napore, a ako bi potonulo, to bi bio veliki udarac za ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Previous articleVlašićev trener o šokantnom divljaštvu: Ispričavam se, ali lopta mi je sjela na volej
Next articleNenad Periš posvetio pjesmu sinu Mateju i rasplakao regiju

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here