Home Sport Ukrajinski nogometaš o Đokoviću: Pravi Ukrajinac neće sjesti pored tog go*na

Ukrajinski nogometaš o Đokoviću: Pravi Ukrajinac neće sjesti pored tog go*na

70
0

Ukrajinski nogometaš Roman Zozulja (33) žestoko je udario po najboljem ukrajinskom nogometašu svih vremena Andriju Ševčenku. Učinio je to zbog Ševčenkovog odnosa s Novakom Đokovićem. Bivši ukrajinski reprezentativac je svom bivšem izborniku zamjerio što je na utakmici Intera i Milana u polufinalu Lige prvaka na tribinama sjedio u društvu srpskog tenisača.

“Veleposlanik Ukrajine na nekom mjestu osim naslikavanja ima i odgovornost za reputaciju. Ne svoju, već reputaciju države. Ako ste pozvani na utakmicu, a do vas sjedi sportaš s iskrenim proruskim stavovima, onda se ne može smijati s njim. Pravi Ukrajinac neće sjesti na hektar zemlje od tog govna. A zašto onda to radi naš ponos nacije? Je li Ševčenko znao da sjedi pored Đokovića? Zna li on da su Novak i njegov otac, blago rečeno, aktivni rusofili?” pita se Zozulja na Instagramu pa dodaje:

“Zna li Ševčenko da je Đoković zagovornik povratka sportaša iz Ruske Federacije i Bjelorusije u međunarodna natjecanja? Očito je znao. Znao je i da Roman Abramovič radi u interesu Rusije kad je tražio da mu se ukinu sankcije, jer je surađivao s njim do 2022. godine. Kao što je znao da je Gianni Infantino kontroliran i korumpiran od Rusije kada se fotografirao s njim. Iz nekog se razloga Ševčenko pretvara da su njegovi osobni interesi nevezani za rat. Tražimo od svijeta da stane uz nas, a naš veleposlanik se naslikava s ljudima proruskih stavova.”

Previous article28-godišnjak i 29-godišnjak spolno eksploatirali Brazilke
Next articlePernaru protiv malarije ne pomaže vitamin C, otišao liječniku. Sljedbenicima liječi zube na daljinu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here