Home Vijesti Ukrao novčanik 64-godišnjakinji na autobusnoj stanici pa počinio 22 kaznena djela

Ukrao novčanik 64-godišnjakinji na autobusnoj stanici pa počinio 22 kaznena djela

315
0

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog počinjenja više kaznenih djela.
Policija ga sumnjiči da je 15. studenoga ove godine na autobusnom stajalištu u središtu Rijeke iskoristio nepažnju oštećene 64-godišnje hrvatske državljanke te joj iz torbice otuđio novčanik s novcem i bankovnim karticama.
Potom je, koristeći otuđene kartice uporno, u više navrata na bankomatima raznih novčarskih ustanova na području Rijeke bezuspješno pokušavao podignuti novac. Također, istog dana jednu od otuđenih bankovnih kartica iskoristio je za kupovinu automobilskih guma i drugih predmeta u trgovačkom centru i kiosku na području Škurinja u Rijeci. Počinjenjem kaznenih djela spomenutu hrvatsku državljanku sveukupno je oštetio za oko 4.000 kuna.
Kriminalističko istraživanje se nastavlja, a osumnjičeni 54-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine kazneno je prijavljen za kaznena djela krađe, krivotvorenja isprava i 20 kaznenih djela računalna prijevara, od kojih 18 u pokušaju te predan pritvorskom nadzorniku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here