Home Sport Ulaznice za Dinamo od četvrtka

Ulaznice za Dinamo od četvrtka

1190
0

rijeka-dinamo_pU nastavku sezone MAXtv Prve lige sljedeće nedjelje na Kantridi nas očekuje ogled između momčadi HNK „Rijeka“ i GNK „Dinamo“. Ulaznice za derbi utakmicu 21. kola u prodaji su od četvrtka, 6. veljače na blagajnama stadiona na Kantridi.

Vremenske neprilike uzrokovale su oštećenja glavnog terena te je bilo neizvjesno održavanje ovog susreta. Stoga je i prodaja ulaznica organizirana u naknadnom terminu počevši od četvrtka. Prodaja ulaznica omogućena je isključivo na blagajnama na stadionu Kantrida i to prema sljedećem rasporedu i cijenama:
TRIBINA A – 150 kn
TRIBINA B – 70 kn
TRIBINA C – 70 kn
TRIBINA D – 20 kn
TRIBINA E – 10 kn
TRIBINE E1 i E3 – 20 kn
TRIBINA F – 50 kn
Radno vrijeme zapadnih blagajni stadiona Kantrida za prodaju ulaznica je od četvrtka, 06.02. do subote, 08.02. u vremenu od 10:00 – 18:00 sati, dok će se na dan utakmice, 09.02. ulaznice prodavati od 10:00 – 14:00 sati na zapadnim blagajnama, a od 14:00 sati do početka utakmice u 17:00 sati i na istočnim i na zapadnim blagajnama.

Na derbi utakmici koja se po najavljenom rasporedu odigrava u nedjelju, ulazak na tribine omogućen je prema uobičajenoj praksi. Vrata stadiona otvaraju se dva sata prije početka utakmice. U slučaju kiše bit će dozvoljen ulazak s kišobranima.
Mole se svi navijači za što raniji dolazak na stadion Kantrida kako bi se izbjegli zastoji pred blagajnama i na ulazima tribina.

OBITELJSKA TRIBINA POSTAJE DIO F TRIBINE
HNK “Rijeka“ kontinuirano radi na poboljšanju uvjeta za gledatelje na stadionu Kantrida s ciljem što većeg komfora kao i stupnja sigurnosti. Iako otežavajući infrastrukturni uvjeti, stalno uvođenje noviteta u kvalitetu organizacije utakmice rezultiralo je povećanom posjetom stadionu Kantrida koja trenutno u prosjeku iznosi 6.700 gledatelja.
Na početku drugog dijela prvenstva novosti su i promjene u klasifikaciji tribina. Istočni dio gledališta, popularna “obiteljska tribina” od sada postaje dio F tribine. Cijena ulaznice za ovu tribinu i dalje će iznositi 10 kn, a novitet je i veći komfor za obitelji i najmlađe navijače pošto E tribina praktično postaje produžetak F tribine.

OZNAKE ISTOČNE TRIBINE
Ostatak E tribine operativno se dijeli na jedan sektor više pa će cijela istočna tribina postati odvojeni sektor pod nazivom E1, E2 i E3. Riječ je o već postojećim i ograđenim dijelovima gledališta na istočnoj E tribini koji na ovaj način dobivaju prepoznatljive oznake za lakšu orijentaciju. Navedeni sektori su cjenovno izjednačeni što znači da cijena ulaznice za sektor E1 i E3 iznosi 20 kn. Ulaznice za Sektor E3 moguće je kupiti isključivo na dan utakmice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here