Home Mozaik Umro Jasmin Stavros

Umro Jasmin Stavros

87
0

Jasmin Stavros preminuo je sinoć u 21 sat u dobi od 68 godina. Borio se s teškom bolešću, rakom kostiju, a liječio u KBC-u Rebro.

Podsjetimo, krajem ožujka ove godine potvrđeno je da Stavros boluje od raka kostiju. Pjevač je odmah hospitaliziran, a liječnici su posumnjali da se rak proširio i na želudac.

“Bolest je nastala tamo negdje u prvom mjesecu. Imao sam bolove u stomaku i onda sam dobio čir na dvanaestercu, to su mi operirali hitno u Karlovcu, onda sam dobio sepsu i onda su me prebacili na odjel u Karlovac. Tamo sam bio nekih 12-13 dana i došao sam doma i odmah sutradan u Vinogradsku jer se nije moglo izdržati od bolova, a nije se znalo što mi je”, ispričao je tada Stavros.

Prije dva tjedna prebačen je na Kliniku za plućne bolesti Jordanovac nakon što je došlo do komplikacija s plućima. “Istina je da je pacijent prebačen na Jordanovac zbog nastalih komplikacija. O kakvim je komplikacijama riječ, ne mogu govoriti”, rekao je Fedor Šantek, specijalist radioterapije i onkologije sa zagrebačkog KBC-a Rebro.

Previous articleMarca: Modrić se jedva kreće. Čudotvorna Srpkinja, ipak nije uspjela?
Next articleMarca: Čudotvorna Srpkinja nije uspjela izliječiti Modrića, kapetan jedva hoda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here