Home Mozaik Unajmljuje mlađu njegovateljicu, a starija joj uzvraća razbijanjem nosa

Unajmljuje mlađu njegovateljicu, a starija joj uzvraća razbijanjem nosa

160
0

Otišla je na odmor i zamijenila ju je sunarodnjakinja. Kad se vratila s godišnjeg odmora, dobila je otkaz

37-godišnja Peruanka, nakon što je zbog godišnjeg odmora nakratko zamijenila sunarodnjakinju kao njegovateljica, primljena je na njezino mjesto, zbog čega je druga, 30 godina starija, ostala bez posla. Žena nije probavila poniženje, do te mjere da ju je dočekala ispred kuće i izudarala. Dogodilo se to u talijanskom gradu Anconi 6. studenoga 2019., no tek je sada počelo suđenje 66-godišnjakinji koja  pred sucem Carlom Ciminijem mora odgovarati zbog nanesenih teških ozljeda.

Bila je večer kada se 37-godišnjakinja vraćala kući starije žene o kojoj se morala brinuti. Istoga dana stara njegovateljica, koju brani odvjetnik Gabriele Galeazzi, pozvana je po svoje stvari jer je dobila otkaz. Starica se bolje slagala s mlađom zamjenicom i odlučila je umjesto bivše za stalno zaposliti nju. Kako bi izbjegli probleme, sve je bilo organizirano tako da se dvije njegovateljice ne sretnu. Novu su pustili van i otišla je u šetnju s dečkom. Zatim su je pozvali da se vrati kući, oko 20 sati, kada je stara njegovateljica trebala već uzeti svoje stvari i otići. Ali nije to bilo baš tako.

Vraćajući se u Via Maratta, 37-godišnjakinja je vidjela automobil parkiran u blizini, u kojem je bila njena sunarodnjakinja zajedno s još dvoje ljudi. Postavili su joj zasjedu. Mlađa Peruanka tada je požurila otvoriti vrata, ali ju je, prema optužbama, neka ruka povukla s leđa, a potom je od 66-godišnjakinje dobila udarac šakom u lice. Povrijeđene su joj usne i nosa, a liječnici su prognozirali 50 dana do ozdravljenja. 37-godišnjakinju je spasila kći žene koju je njegovala i njezin partner. Nazvala ih je na mobitel nakon što je krvareći završila na zemlji. Prvo joj je pružena pomoć u liječničkoj gardi Viale della Vittoria, a zatim je prevezena u bolnicu na liječenje. Na kraju se obratila policiji da prijavi sunarodnjakinju. Optužena negira optužbe. Oštećena je jučer saslušana na sudu. Sljedeće ročište je 12. prosinca.

Previous articleSlovenija suspendira Schengen: Vraćaju se granične kontrole na granicu s Hrvatskom!
Next article5 razloga zašto se noću uvijek budite u isto vrijeme

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here