Home Mozaik Uoči domovinske zahvalnosti tradicionalna bakljada na Krčkom mostu

Uoči domovinske zahvalnosti tradicionalna bakljada na Krčkom mostu

1421
0

Uoči Dana domovinske zahvalnosti i ove godine Klub navijača Armada, Udruge Plavo bijeli otok i Vavek vjerna Kirija organiziraju tradicionalnu bakljadu na Krčkom mostu, javlja Radio Rijeka. Domaćin je Grad Kraljevica na čijoj će rivi u sklopu manifestacije biti koncert, ali i veliki vatromet u organizaciji NK Rijeke.

U suradnji s agencijom “Marinero toursom” iz Crikvenice, gledanje bakljade bit će moguće i s brodova. U prodaji su karte za dva broda po cijeni od 50 kuna.

Brodovi će nakon gledanja bakljade ispod mosta otploviti i na privez na rivu u Kraljevici kako bi svi zainteresirani mogli biti i na koncertu i pogledati vatromet s kopna. Za goste s otoka Krka, ukrcaj u Šilu je u 19 sati, bakljada na mostu započinje u 21 sat, a vatromet oko 23 sata.

Na Krku karte za brod moguće je kupiti na pultu “Speed Boat” na krčkoj rivi te u bistrou “Macao” u Šilu. Ostala prodajna mjesta su: Info kućica na Veloj paladi u Crikvenici i u Beach baru “Figa” kraj plivališta, u Rijeci u “Primorskoj kolibi”, (Krojačka 1), te u Kraljevici u Lounge baru “Captain Hook” na rivi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here