Home Mozaik Upali na LGBTIQ zabavu i fizički napali dvojicu mladića: ‘Neće se meni...

Upali na LGBTIQ zabavu i fizički napali dvojicu mladića: ‘Neće se meni neke peder**ine tu ljubit‘

62
0

Na Facebook profilu Split Pride nedavno je objavljena fotografija s opsežnim opisom sinoćnjeg napada koji se dogodio nad dvojicom uzvanika LGBTIQ eventa. Navodno je nekolicina momaka nepozvano upala na privatnu zabavu i fizički napala članove zajednice.

Objavu prenosimo u cijelosti.

Sinoć se na Bitcherinu dogodio napad na našu zajednicu. Par momaka su došli na LGBTIQ event, ušli u prostor koji je tu večer bio naš, na tulum koji je bio za našu zajednicu i napali su unutar kluba dvoje momaka koji su se ljubili. “Neće se meni neke pederčine tu ljubit”, rekli su. Na našem eventu. Ušli su u naša četri zida, da bi nas od tu potirali, doslovno. Dočekali su napadnute momke ispred kluba, tukli ih i doslovce ih proganjali, toliko da su žrtve morale bježat par kvartove dalje.

Danas smo prije svega ljuti. Ponavljamo, ti nasilnici su ušli u NAŠ siguran prostor i učinili ga nesigurnim. Došli su na event koji nije bio za njih, na koji nisu morali doć i uvodili su svoja pravila. E pa ne može, nećemo dozvolit za homofobija pokoleba našu zajednicu.

Molimo svakog tko je vidio šta se sinoć dogodilo da nam u inbox napiše šta ste vidili. Šaljite opise ovog homofobnog ološa, jesu li vam išta dobacivali, jeste li tokom večeri ulazili s njima u konflikt. Moramo ih nać. Šerajte ovu objavu, molim vas!

Previous articleČačić nakon kiksa protiv Gorice: ‘Imamo prednost nad Hajdukom, a rezultat je realan’
Next articleIstražitelji upali u Bidenovu kuću

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here