Home Mozaik ‘Ušao s bezbol palicom, mene napastvovao pa ubio mog dečka!’ naručio pizzu...

‘Ušao s bezbol palicom, mene napastvovao pa ubio mog dečka!’ naručio pizzu nakon što je počinio jeziv zločin, a zatim pozvao domaćicu

98
0

Porota okruga Vanderburgh proglasila je u srijedu Heidi Caitlin Carter (37) krivom po šest točaka optužnice, uključujući dvije točke za silovanje, tri za zatvaranje i jednu točku za pomaganje, poticanje ili izazivanje ubojstva Tima Iveya (50) i silovanje žena u svom domu u Aveniji Stinson s dečkom Kerryjem Hammondom.

Heidi je žrtvu upoznala preko aplikacije za spojeve, rekla je policija, te pozvala nju i Ivyja, žrtvinog dečka, u svoj dom. Trio je ušao u dobrovoljnu intimnost koja je postala nasilna kada je Hammond ušao u sobu i razbjesnio se onim što je vidio.

– Sljedeća stvar koja se dogodila je da je muškarac utrčao kroz vrata s bejzbolskom palicom i napao nas – rekla je žrtva na sudu, dodavši da je Hammond “zamahnuo (palicom) kao palicom za golf”.

Žena iz Indiane osuđena za silovanje, optužbe za ubojstvo nakon što se fantazija o trojcu pretvorila u smrtonosnu

Heidi je prvotno uhitila policija Evansvillea u listopadu 2021. zbog moguće “otmice i ubojstva”. Izašla je iz kuće i privedena je po dolasku policije. Njezin dečko Hammond pojavio se na izlazu iz kuće i uperio pištolj u policiju koja je uzvratila vatru i ubila ga. Policija je zatim pronašla ženu u kući s “teškim ozljedama”, kao i Ivy, koja je bila mrtva i umotana u deku s ljepljivom trakom, javlja Fox News.

Heidi i Hammond navodno su Ivy vezali selotejpom, a njegovog partnera čičak trakom, nakon čega ih je Hammond pretukao palicom i silovao ženu. Žrtva je rekla policiji da je Heidi prijetila da će ubiti i nju i Ivy uz prijetnju oružjem i rekla da je “znala nekoga u Indianapolisu tko je znao kako sakriti tijelo.”

Heidi je nakratko napustila kuću, a dok je nije bilo Hammond je remenom zadavio Ivy dok se pokušavao osloboditi ljepljive trake. Hamon je umotao njegovo tijelo u deke, a kad se Heidi vratila, ponudila mu je pomoć da ga premjesti u drugu sobu.

Nakon toga su Heidi i njezin dečko pozvali domaćicu da dođe počistiti kuću. Primijetila je krv na Heidinim cipelama i vatreno oružje u njezinoj ruci. Rekli su joj da pospremi dvije spavaće sobe, a zatim su Heidi i Hammond naručili pizzu.

Čistačica je gore čula ženski glas kako plače. Sjela je na nešto za što je mislila da je hrpa jastuka i pokrivača i shvatila da je to tijelo. Kad se spremala otići, Heidi i njezin dečko posjeli su je i rekli joj da ne može otići te da je “bolje da posluša” Hammonda. No, uspjela je pobjeći i pozvati policiju.

Heidi je priznala da je prijetila i pomogla sakriti Ivyno tijelo. Policija je kod nje pronašla i crni revolver, no ona je istražiteljima rekla da se samo “pretvarala” kako bi pomogla Hammondu da ga smiri.

Previous articleXavi se nakon El Clasica naklonio Modriću i Kroosu: Nemoguće im je uzeti loptu
Next articleMarija Ivaniš o razlozima zatvaranja udruge ‘Marijina farma’: ‘Zašto i dalje kopate?’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here