Home Mozaik Usred intimnog odnosa žena je počela plakati: “Još više me šokirala kada...

Usred intimnog odnosa žena je počela plakati: “Još više me šokirala kada mi je rekla razlog.”

149
0
pexels yankrukov 5217106
pexels yankrukov 5217106

“Prva tri puta kad smo imali seks, sve je bilo normalno i imao sam dojam da oboje podjednako uživamo. No, četvrti put se sve promijenilo” – kaže Englez koji se iz prve ruke uvjerio kakva je varijanta doktora Jekylla i gospodina Hydea. izgleda kao u krevetu.

“Usred malo intenzivnijeg odnosa odjednom je počela vrištati i plakati! Pogledao sam je u šoku i legla je na krevet u fetalni položaj i čuo sam jecaje… Bio sam izvan sebe jer nisam znao kako sam je povrijedio, pokušao sam s njom razgovarati, ali nakon nekog vremena nije mi odgovorila, imao sam dojam da još uvijek plače,” priznaje i nastavlja:

Usred malo intenzivnije veze odjednom je počela vrištati i plakati!

“Nakon deset minuta već sam bio izbezumljen jer nisam mogao shvatiti što se događa. A onda me još više šokirala kada mi je rekla: ‘Bilo je nevjerojatno!’ Pitao sam je je li ozlijeđena, a ona mi je rekla da je nije, ali da je to samo nešto što se događa… Pitao sam je: ‘Što se događa’, a ona je i dalje plakala… Zatim je dodala da već dugo nije osjetila takav intenzitet osjećaja i da je jednostavno se nije mogla kontrolirati.”

Nikada nije osjetila nešto slično

“Znam da zvuči glupo, ali sljedeće jutro imao sam dojam da sam nešto ‘slomio’ u njoj. Međutim, nekoliko puta mi je rekla da je sve u redu i da je nisam povrijedio. Ne znam što učiniti, je li to normalno ponašanje” – upitao je muškarac.

Komentatori su mu poručili da plakanje nije uvijek loša stvar te da je moguće da je bio previše stimuliran.

“Prvi put kad mi se to dogodilo sa sadašnjim partnerom, bila sam iznenađena. Učinio je da se osjećam ranjivo i to intenzitetom za koji nisam ni znala da je moguć. Divna je stvar doživjeti tako nešto s partnerom” – pročitajte jedan od komentara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here